Haberler

PKK, Köy Basıp Korucuyu Öldürdü, Köye Giden Askere Tuzak Kurdu

Güncelleme:

Mardin'in merkez Artuklu ilçesinin Bağlıca köyüne baskın düzenleyen PKK'lı teröristler daha önce muhtarlık ve geçici köy koruculuğu yapan Kazım Kavak'ı öldürdü. Olayın bildirilmesi üzerine ambulans ve askerler köye giderken PKK'lıların yola önceden tuzakladıkları patlayıcıyı askeri aracın geçişi sırasında uzaktan kumanda ile infilak ettirmesi sonucu 8 asker yaralandı.

KÖY BASIP ESKİ KORUCUYU ÖLDÜRDÜLER

Saldırı bugün saat 12.30 sıralarında Mardin'in merkez Artuklu İlçesi Bağlıca Köyü'nde meydana geldi. Köye baskın yapan PKK'lılar köyde daha önce muhtarlık ve geçici köy koruculuğu yapan Kazım Kavak'a ateş ederek öldürdü.

8 ASKER YARALI

Olayın duyulmasının ardından köye ambulanslar ve Artuklu İlçe Jandarma Komutanlığı'ndan askerler sevk edildi. PKK'lılar köy yakınlarında yola önceden tuzakladıkları bombayı askeri aracın geçişi sırasında uzaktan kumanda ile infilak ettirdi. Şiddetli patlamada araçta bulunan 8 asker yaralandı. Saldırıda ambulansta bulunan personelden yaralanan olmadı.

Yaralı askerler ambulanslarla Mardin Devlet Hastanesi'ne getirilerek tedavi altına alındı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mardin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları En yeni Cuma mesajları neler? Kısa, ayetli ve anlamlı Cuma mesajları hangisi? EN İYİ CUMA MESAJLARI: Whatsapp, Facebook Ayetli, resimli, kısa Cuma mesajları! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mart AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mart Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Mart 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı! On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 29 Mart 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mart Resmi Gazete yayımlandı! 32503 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Teravih namazı 8 rekat kılınır mı?
500

Yorumlar (60)

AYSE ZUHAL:

Hukumet istifa. . sarayli istifa. . herkez ihaneti biliyor millet ses cikarmiyor. Haksizliga zulme tek adamliga durde. .

29
24
yanıtYanıtla
musa dunya:

biz memnunuz ne istifası siz tutarsızsınız. tek adam olunca ne oluyormuş elli başlı olunca adam güzelce yönetiyor. pkklıya destek verenleri istifaya cağır önceki dürüstlüğünü tartışalım. bir çivi çaktınızmı ülkeye

yanıt6
yanıt1
ÇARE GAZ ODALARI:

GAZIN DIŞINDA HERŞEY YALAN YAKALADIĞIN TERÖRİSTE EKMEK VAR YEN Mİ SU VAR İÇEN MİYLE TERÖRLE MÜCADELE OLMAZ YAKALADIĞINI GAZ BANYOSUNA SOKACAKSIN

39
2
yanıtYanıtla
VAN''LI:

ALLAH''TAN ŞEHİDİMİZE RAHMET, GEBERTİLEN ERMENİ ÇETECİLERİNE LANET DİLİYORUM. ALLAH MEHMETÇİĞİN SIKTIĞI KURŞUNU İSABETLİ KILSIN.

25
10
yanıtYanıtla
AYSE ZUHAL:

ALLAH RAZI OLSUN VANLI KARDES HELAL SANA . . KARDESI KARDESE KIRDIRANLARA INAT GEL BU VATSNA SAHIP CIKALIM????ORNEK OLALIM BUNDAN BOYLE SENIN ABLANIM YADA KARDES

yanıt0
yanıt0
REİS:

DEMİRTAŞ İPE GİDECEK PALA REMZİ KİM VURDUYA GİDECEK UZUN ADAM BAŞKAN OLACAK TERÖRÜN KÖKÜNÜ KAZIYCAK

20
15
yanıtYanıtla
Kör:

Sen yağmurdan kaçarken doluya tutulmak istiyorsun.

yanıt8
yanıt4
REİS:

APOYU UNUTTUM ONU DA İMRALI AÇIKLARINA DENİZE ATACAZ KÖPEKBALIKLARINA YEM OLACAK

yanıt5
yanıt5
DADAS:

KAHROLSUN GUNEYDOGU

8
23
yanıtYanıtla
city van:

merak etmeyın türkler daha çok ağlarsınız

14
16
yanıtYanıtla
Tüm 60 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title