Haberler

Pınar Altuğ, Vatan Şaşmaz'ın Ölümünden 5 Ay Sonra Fotoğraf Paylaştı

Güncelleme:

Kanal D ekranlarında yayınlanan Çocuklar Duymasın dizisinin başrol oyuncusu Pınar Altuğ, cinayete kurban giden rol arkadaşı Vatan Şaşmaz ile fotoğraf paylaştı.

PAYLAŞIMI HERKESİ DUYGULANDIRDI

Eski manken Filiz Aker'in otel odasında cinayetine kurban giden Vatan Şaşmaz, ölümüyle herkesi şoke etmişti. Şaşmaz'ın rol arkadaşı Pınar Altuğ Instagram'dan fotoğraf paylaşınca herkes duygu dolu anlar yaşadı.

İşte o paylaşım:

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Vatan Şaşmaz Pınar Altuğ Kanal D Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

16 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 16 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Threads hesabı kapanırsa Instagram da kapanır mı, ne olur? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 16 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 16 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 16 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kabine Toplantısı konuları neler? 15 Nisan Kabine Toplantısı gündeminde neler var? Threads tekrar ne zaman açılacak? Threads tekrar açılacak mı, tamamen mi kapatılıyor? 30 Kasım hangi burç? Kasım'ın 30'u hangi burçtur? 30 Kasım burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 30 Kasım hangi burca ait?
500

Yorumlar (15)

VATANDAŞ:

ÖZLÜYORSAN SENDE GİT YANINA

5
17
yanıtYanıtla
Doktor:

Sevimsiz kadın...

14
3
yanıtYanıtla
Kırmızı tesbihli adam:

Özlemesi hakkıdır saygı duymak lazım pınar hanımefendiye

9
3
yanıtYanıtla
PRİZMA:

HADİ ORDAANNN ÖZLEDİNİZ DE ONDAN MI VEFAT ETTİĞİ HAFTA HEMEN DİZİDE PARTİ YAPTINIZ EĞLENDİNİZ UTANIN BİDE ÖZLEMİŞLER İNSAN ANISINA Bİ YAS TUTARDI DAHA BİR HAFTA GEÇMEDEN SEKSENLER PARTİSİ DİYE Bİ HALTLAR YEDİNİZ KARŞI ÇIKAMAZMIYDINIZ YÖNETMENE BARİ BU HAFTA BÖYLE OLMASIN DİYE AYIPPP. ÇOK SİNİRLENMİŞTİM OZAMAN ŞİMDİ YAZAYIM DEDİM İYİ OLDU . . . .

7
1
yanıtYanıtla
YILDIRIM:

çok güzel ve elit bir bayan seviyorum kendisini

3
5
yanıtYanıtla
Su:

Hiç sevmem bu kadını göz sevkıimiızı bozuyooo

5
2
yanıtYanıtla
Selim:

Bari dizide oynayıp vefat eden bütün oyuncu arkadaşlarını ansaydınız.

3
2
yanıtYanıtla
İBRAHİM:

Vatan beyi bende özledim gerçekten düzgün iyi niyetli bir insandı Allah rahmet eylesin

2
2
yanıtYanıtla
hhh:

Özlediysen özledin bize niye söylüyon.he doğru ya reklam arasındayız.

3
1
yanıtYanıtla
Mehmet:

Reklamlarrr

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title