Haberler

Pınar Altuğ'un Süper Minisi Nefes Kesti

Güncelleme:

Bu yıl beşincisi düzenlenen Suç ve Ceza Film Festivali'nin sunuculuğunu yapan Pınar Altuğ süper mini elbisesiyle dikkat çekti.

5. Uluslararası Suç ve Ceza Film Festivali'nin açılışı önceki akşam Cemal Reşit Rey'de gerçekleşti. Akademi Onur Ödülü'nün Ineke Van Der Valk'a verildiği gecenin sunuculuğunu üstlenen Pınar Altuğ süper mini elbisesiyle nefes kesti.


Kaynak: Haberler.com / Magazin

Cemal Reşit Rey Pınar Altuğ Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (132)

KürtMobil-IOS:

Dinimiz imanımız namusumuz için rica ediyorum Müslüman Kürt kardeşlerim oylar AKP ye ...Kürt oğlu kürdüm elhamdulillah müslümanım oyum Ermeni uşaklarına değil AKP ye

38
22
yanıtYanıtla
Zfr:

Kurt sen kurt deyilsin bbn benim ))))

yanıt3
yanıt3
fpMobil-ANDROID:

OYLAR AKP YE DEVAM

26
18
yanıtYanıtla
Urfa Mobil-ANDROID:

Oylar HDP ye! Oylar HDP ye! Oylar HDP ye! Oylar HDP ye! Oylar HDP ye! Oylar HDP ye! Oylar HDP ye! Oylar HDP ye!

4
36
yanıtYanıtla
POLATMobil-ANDROID:

OYLAR HDP YE OYLAR HDP YE OYLAR HDP YE OYLAR HDP YE OYLAR HDP YE OYLAR ..%20 YE BASKAN SELO

4
34
yanıtYanıtla
Doğan Mobil-IOS:

Bu kadar ucuzsunuz iste ciplakligi marifet saniyosunuz cehennemde acik yerleriniz icin yanacaksiniz Allah sizi affetsin

24
13
yanıtYanıtla
VATANMobil-ANDROID:

OYUNU HDP YE VERME!!! HANGİ PARTİYE OY VERİRSEN VER AMA PKK PARTİSİNE VERME!!! PKK YA DESTEK OLMA!!!!

19
14
yanıtYanıtla
BAGERMobil-IOS:

OYLAR HDPYE. OYLAR HDPYE. OYLAR HDPYE. OYLAR HDPYE. OYLAR HDPYE. OYLAR HDPYE. OYLAR HDPYE.

8
23
yanıtYanıtla
selcuk:

Geri zekalı ne alaka

yanıt0
yanıt0
NoyanMobil-IOS:

Nefes kesecek yaşı yok çürümüş et yığını gibi

25
6
yanıtYanıtla
Tüm 132 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title