Haberler

Pınar Altuğ Dedikodulara Dayanamayıp İsyan Etti

Güncelleme:

Pınar Altuğ, eşi Yağmur Atacan'ın işlerinin kötüye gittiği iddialarına yanıt vererek "Teknemizi değiştirdik, bu mu kötü giden iş" dedi.

Esma Sultan Yalısı'ndaki alışveriş festivalinde mücevher standı kuran Pınar Altuğ, eşi Yağmur Atacan'ın işlerinin kötüye gittiği ve maddi durumlarının iyi olmadığı iddialarına yanıt verdi.

"BUNLAR ASILSIZ HABERLER"

Güzel oyuncu Pınar Altuğ, son günlerde eşi Yağmur Atacan'ın işlerinin bozulduğuna dair iddialara isyan etti. Altuğ, 'Bunlar asılsız haberler' dedi.

"ALLAH'A BİN ŞÜKÜR"

Yağmur Atacan'ın göz önünde olmayı sevmediğini söyleyen güzel oyuncu, "Boşverin dedikodular olsun. Bodrum'da yeni bir mağaza açıyoruz, teknemizi değiştirdik, biraz daha boyu büyüdü. Bu mu kötü giden iş yani? Allah'a bin şükür" diye konuştu.

"GERÇEK OLMASI İÇİN KIZIMLA OYNADIM"

Altuğ, kızı Su'yla oynadığı Persil reklamıyla ilgili, "Marka, dünya çapında anne - çocuk reklamı çekiyordu. Gerçek olması için kızımla oynadım" şeklinde konuştu.

Kaynak: Gecce / Magazin

Esma Sultan Yalısı Yağmur Atacan Pınar Altuğ Magazin Haberler

500

Yorumlar (1)

komık adam:

kızınada para alıp gecınmek içindir hemende gercegı dusunmustur gulduk bız

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title