Haberler

Photoshop'un dozunu kaçıran Seda Sayan'ın son fotoğrafını görenler tanıyamadı

Güncelleme:

Geçtiğimiz sene yüzünü Fransız Askısı olarak bilinen yöntemle gerdiren Seda Sayan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla yeniden gündem oldu. Yayınladığı fotoğrafta Photoshop'u fazla kaçıran şarkıcıyı ilk bakışta görenler tanıyamadı.

Şimdilerde Kanal D ekranlarında yayınlanan Gelinim Mutfakta programının sunuculuğunu yapan 58 yaşındaki Seda Sayan, aylardır yaptırdığı estetiklerle gündemden düşmüyor. Yüzünü gerdiren ve dudaklarını dolgunlaştıran Sayan, bambaşka biri oldu.

İLK BAKIŞTA KİMSE TANIYAMADI

Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan Seda Sayan, son olarak kadın arkadaşlarıyla masa başında çektirdiği bir fotoğrafını paylaştı. Ev haliyle dikkat çeken Sayan'ın yüzündeki değişimleri görenler ise adeta tanıyamadı. Photoshop'un dozunu kaçıran Seda Sayan için "Resimdeki Seda Sayan'ı bulun", "Photoshop konusunda Nirvana'ya ulaştın", "Seda gitmiş yerine robotu gelmiş" ve "Seda Sayan'ı çok sonra tanıdım" gibi yorumlar yaptı.

İşte Seda Sayan'ın son pozu:

Photoshop'un dozunu kaçıran Seda Sayan'ın son fotoğrafını görenler tanıyamadı

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Seda Sayan Instagram Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (11)

Hüseyin ÖZKAN:

28. 03. 2021 TARİHİNDE BU ÜLKEDE HASTANE KAPILARINDA AÇ VE AÇ OLARAK BEKLEYEN 100 LERCE İNSAN VARDI AMA Bİ SEDA HANIM KADAR GÜNDEM OLAMIYOR ÜLKEDE GÜNDEM OLMAK BİLE PARAYLA DESENENİZ TEŞEKKÜRLER. . . .

17
1
yanıtYanıtla
hırs:

yıl olmuş 2021 bu kadın hala her yerde gözükme peşinde

18
0
yanıtYanıtla
Rana:

kadının 30 yaşında oğlu var yakındır nine olacak uğraştığı işlere bak

15
0
yanıtYanıtla
vay be:

sanki 17 lik kız gibi duruyo değilmi. Hz. Yusuf a aşık olan züleyha da yaşlandığında Hz. Yusufun bi duasıyla yeniden genç kız olmuştu. filmden hatırlayın.

2
11
yanıtYanıtla
Saraç:

Batıl inanç ben yaradana inanırım kimdir bilemem gerisi hikaye inanmam

yanıt1
yanıt0
muça:

yapacak birşey yok. kim istemez genç olmayı. hiç uğraşma. zaten yaşayacan hayatı yaşadın lüks içinde.

12
0
yanıtYanıtla
sertas:

Ne bu nine oldun artık ne bu caba sonun ayı yer

10
0
yanıtYanıtla
corci:

sene sanki 1987 . .

7
1
yanıtYanıtla
IHTIYAR:

Ben bilem bakmazsam saa hecbiri bakmaz looo

2
4
yanıtYanıtla
Behçet dede:

Maşallah altının kıymetini Sarraf bilirmiş

0
1
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title