Haberler

Peryön Dev Zirveye Ev Sahipliği Yaptı

Kamu ve özel sektör İK yöneticileri, Türkiye İnsan Yönetimi Derneği (PERYÖN) Güneydoğu Anadolu Şubesi ev sahipliğinde Gaziantep'te gerçekleştirilen 'İnsana Dair Her Şey' temalı 6.Güneydoğu Anadolu İnsan Yönetimi Kongresi'nde...

Kamu ve özel sektör İK yöneticileri, Türkiye İnsan Yönetimi Derneği (PERYÖN) Güneydoğu Anadolu Şubesi ev sahipliğinde Gaziantep'te gerçekleştirilen 'İnsana Dair Her Şey' temalı 6. Güneydoğu Anadolu İnsan Yönetimi Kongresi'nde buluştu.

Şehitkamil Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen toplantı, Vali Vekili Mehmet Taşdöğen, PERYÖN Genel Başkanı Yiğit Oğuz Duman ve PERYÖN Güneydoğu Anadolu Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Burak Aybey'in konuşmaları ile başladı.

İzgören Akademi Eğitimeni ve Danışmanı Barış Kılıçarslan'ın 'Komşu Köyde Sizi Ne Bekliyor' başlıklı interaktif sunumu ile renkli anlar yaşanan kongrede birbirinden önemli konuşmacılar yer aldı.

Kongrede, Humanica Eğitim Danışmanlık Kurucu Ortağı Barbaros Kon, SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Konukoğlu, Merinos Halı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mahmut Erdemoğlu, Mercedes Benz Türkiye İK Direktörü Salih Ertör, Kariyer Net CEO'su ve Genel Müdürü Yusuf Azoz, Yaşam Koçu ve NLP Trainer Murat Bilgili, Eğitim Danışmanı Hamdi Özçelikel, Kişisel Gelişim ve NLP Uzmanı Oğuz Saygın, PERYÖN Güney Marmara Yönetim Kurulu Başkanı Ogün Yıldız, Coca - Cola Türkiye Ticari Fonksiyonlardan Sorumlu İK Müdürü Senem Korol ile JTI Türkiye İK ve İdari İşler Direktörü Ece Süeren Ok, Gaziantep ve bölge illerinden gelen İK yöneticilerine paylaşımda bulundu.

"Global Dünyada İş Dünyasının Gelecek ve İnsan Yönetimine Bakış Açısı", On Yılda İK'nın Geldiği Nokta ve Gelecek 10 Yıl", "Balık Tutmayı Öğrenmek, Etkili İletişim ve İnsanları Tanıma Sanatı ve Biz İnsan Yönetimine Nasıl Bakıyoruz" ana başlıkları altında insan kaynakları alanındaki sorunlar ve çözüm önerileri masaya yatırıldı.

PERYÖN Güneydoğu Anadolu Şube Başkanı ve SANKO Holding şirketlerinden Süper Film'in İnsan Kaynakları Müdürü Burak Aybey, toplantıya ilişkin şunları söyledi:

"Hayatın en önemli faktörü insan. Bu kongremizde iş hayatı ve insana dair önemli konuları gündeme getirmeye çalıştık. PERYÖN İnsan Yönetimi Derneği bütün ülkede faaliyet gösteren insan yönetimi alanında üst düzey yöneticilerin, uzmanların, danışmanların yer aldığı büyük bir organizasyon. Bu yıl Şube olarak altıncısını gerçekleştirdiğimiz kongremizin çok önemli izler bıraktığına ve geleceğe dair farklı bir bakış açısı sunduğuna inanıyoruz. Başta yönetim kurulumuz olmak üzere bütün destekçilerimize ve bizlerle engin deneyimlerini paylaşan konuklarımıza teşekkür ediyorum." - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Oğuz Duman Şehitkamil Gaziantep Türkiye Yerel Haberler

title