Haberler

Persona Hakime Feride Belgin'i Hapse Atacak

Güncelleme:

Başrollerini Kenan İmirzalıoğlu, Bergüzar Korel ve Çetin Tekindor'un paylaştığı Karadayı'nın 99. bölümü ekranları başındaki milyonları her anıyla etkisi altına alacak.

İnsanlığından ödün vermemek için mücadele eden Mahir, Kütük Nail'in babasına yaptığı işkenceyi gördüğü an deliye dönecek. Karadayı babasına kalkan çekici kime indirecek? Yaşadıkları büyük kayıplara rağmen yeniden bir arada olmanın mutluluğunu yaşayan Kara ailesi sonunda rahat bir nefes alacak mı?

100'e 1 kala ekrana gelecek Karadayı'da, Mahir'e aşık iki kadının, hakime Feride Şadoğlu ve sanık Belgin'in mahkeme salonunda karşı karşıya geldiği sahneler dizinin tansiyonunu yükseltecek. Hakime Feride'nin mahkeme salonunda Belgin için okuduğu karar hanım ağayı çılgına çevirecek. Demir parmaklıklar ardına düşen Belgin'in savcı Turgut'la yaptığı planlar hapis kararıyla yeni bir boyut kazanacak.

KERİME ŞADOĞLU'NUN KARARI ŞAŞIRTACAK

Kerime Şadoğlu'nun savcı Turgut'a yaptığı teklif izleyenleri şoke edecek. Bugüne dek çocuklarını korumak için Mehmet Saim'in tehditlerine boyun eğen Kerime'nin Turgut Akın'a yaptığı ziyaret nam-ı değer Beyefendi için çemberi bir kez daha daraltacak. Bu beklenmedik ziyaret savcı Turgut'un akıl almaz oyunlarında nasıl bir değişikliğe yol açacak?

Yapımcılığını Ay Yapım'ın, yönetmenliğini Uluç Bayraktar ve Cem Karcı'nın üstlendiği, senaryosunu Eylem Canpolat & Sema Ergenekon'un yazdığı "KARADAYI" 99. bölümüyle 23 Şubat Pazartesi akşamı saat 20.00'de Atv'de...

Kaynak: Bültenler / Güncel

Kenan İmirzalıoğlu Bergüzar Korel Hakime Feride Karadayı Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bein Sports 1-2-3 CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Trabzonspor Karagümrük maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! TS Karagümrük maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Survivor Damla elendi mi? Survivor Damla gitti mi 24 Nisan 2024? Trabzonspor Karagümrük maçı CANLI izle! 24 Nisan TS Karagümrük ZTK maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Sandık Kokusu 20. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Taş Kağıt Makas 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kuruluş Osman 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bir Sevdadır 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Bir Sevdadır yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? OKC Thunder NO Pelicans NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 25 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title