Haberler

"Partinin Kitabı"nı Yazdılar

Güncelleme:

Gençlerin en sevdiği atıştırmalık markası Doritos, partiseverlere ilham kaynağı olacak dolu dolu bir parti rehberi hazırladı.

"Hayatı dibine kadar yaşa" mottosundan yola çıkarak hazırlanan "Doritos Parti Kitabı" için bir araya gelen başarılı model Didem Soydan, ünlü stil danışmanları Eliz Sakuçoğlu ve Başak Dizer eğlenmenin formüller paylaştılar. Soho House'ta gerçekleşen "Doritos Parti Kitabı" çekimlerinde şıklıklarıyla dikkat çeken başarılı manken Didem Soydan, ve ünlü stilistler Başak Dizer ve Eliz Sakuçoğlu birbirinden farklı parti konseptlerindeki sürprizleriyle eğlence tutkunları için sürpriz bir rehber sunuyor.

20 yılı aşkın süredir gençlerin hayatında ikonik bir marka olan Doritos ; sadece yenilikçi ve iddialı ürün fikirleriyle değil, eğlence hayatında ses getiren kampanyalarıyla da fark yaratmaya devam ediyor. "Hayatı dibine kadar yaşa" mottosundan yola çıkarak partiseverlere ilham kaynağı olacak dolu dolu bir parti rehberi hazırlayan Doritos, Didem Soydan, Başak Dizer ve Eliz Sakuçoğlu gibi eğlence dünyasının en popüler isimlerini bir araya getirdi. Soho House'ta gerçekleşen nun parti sırlarını paylaştıkları "Doritos Parti Kitabı" çekimlerinde şıklıklarıyla dikkat çeken başarılı manken Didem Soydan, ve ünlü stilistler Başak Dizer ve Eliz Sakuçoğlu birbirinden farklı parti konseptlerinde unutulmaz bir parti vermenin formüllerini paylaştılar. Parti stili önerilerinden, atıştırmalık tariflerine, sıradışı parti deneyimleri ve davetiye fikirlerine kadar eğlenceli ipuçlarıyla dolu "Doritos Parti Kitabı" sürpriz fotoğraf kareleriyle önümüzdeki günlerde karşınızda olacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Eliz Sakuçoğlu Didem Soydan Soho House Doritos Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title