Haberler

Park ve Bahçeler Müdürlüğünden Samandağ'a Estetik Dokunuş

Güncelleme:

Samandağ Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Samandağ'a yeni yaşam alanları kazandırılıyor.

Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir'in öncülüğündeçalışmalarını gerçekleştiren Samandağ Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü vatandaşların aileleri ile zaman geçirip dinlenebileceği, çocukların oyun oynayabileceği ve sosyal aktivitelerin olduğu yeni yaşam alanları ve yeşil alanlar üretmeye devam ediyor.

Yapılan çalışmalarla ilgili bilgi veren Samandağ Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Perihan Çevikel " vatandaşlarımızın aileleri ile zaman geçirip dinlenebilecekleri yeşil alanlar üretip çocukların zaman geçirmeleri için oyun grupları yerleştiriyoruz. Mızraklı Mahallesi'nde 2500 m2'lik bir alana halkın dinlenebileceği, çocukların oyun oynayabilecekleri, sosyal aktivitelerin olduğu, oyun grubu ve yeşilliğin olduğu bir park yapıyoruz. Çiğdede Mahallesi'nde 1600 m2'lik alana park yapım çalışmamız sürüyor. Her ikisi parkımız da 1 aya kadar hizmete açılacak. Ayrıca, Kurtderesi Mahallesi'nde 8 dönümlük bir araziye inşa ettiğimiz parkta çalışmalar aralıksız devam ediyor. Parkın çevresine duvar örmeçalışması yapılıyor. Bu parkımız da 2-3 ay içinde hizmete açılacak. Deniz Mahallesi'nde 1300 m2 lik alanda parkın yapımına başlandı. Vatandaşlarımızın aileleri ile zaman geçirebilecekleri daha yeşil bir Samandağ için çalışmalarımızı sürdüreceğiz" ifadelerine yer verdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mithat Nehir Samandağ Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title