Haberler

Park Etme Kavgası Kanlı Bitti: 1 Ölü

Edirne’nin İpsala ilçesine bağlı Esetçe beldesinde aracını park etmek için yer isteyen bir kişi, önce darp edildi daha sonra ise tüfekle vurularak öldürüldü.

Edirne'nin İpsala ilçesine bağlı Esetçe beldesinde aracını park etmek için yer isteyen bir kişi, önce darp edildi daha sonra ise tüfekle vurularak öldürüldü.

Edinilen bilgiye göre, Esetçe belde meydanındaki kahvehane önüne gelen ve kokoreç dükkanı bulunan Teoman A. (39), otomobilini kahvehane önüne park etti. Bu sırada kahvehanelerin yanında evi bulunan ve aracını sürekli buraya parkeden minibüs şoförü İbrahim Göksel de kahvehanelerin önüne gelerek, aracını her zaman park ettiği yere park etmek istedi. Teoman A.'dan aracını buradan kaldırmasını isteyen Göksel ile Teoman A. arasında kısa sürede bir tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu önce İbrahim Göksel'i darp eden Teoman A., daha sonra ise aracında bulunan tüfeği alarak Göksel'e 3 el ateş etti. Tüfekle vurulan Göksel ağır yaralanırken, Teoman A. ise aracı ile olay yerinden kaçtı. Olay yerine çağırılan ambulans ile İpsala Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırılan İbrahim Göksel, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Göksel'in cenazesi, hastane morgunda savcı ve jandarmanın incelemesinin ardından otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

MEZARLIK YANINDA SAKLANIRKEN YAKALANDI

Öte yandan olaydan sonra kayıplara karışan Teoman A. ise jandarma tarafından kısa sürede belde mezarlığı yakınlarında saklanırken yakalanarak gözaltına alındı. Teoman A., jandarmadaki işlemlerinin ardından mahkemeye sevk edildi. Mahkemece tutuklanan zanlı Edirne Kapalı Cezaevi'ne konuldu. Olayla ilgili soruşturma sürüyor. - EDİRNE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Teoman Esetçe İpsala 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
500

Yorumlar (1)

sakin:

sen vuran kişinin avukatımısın :D madem gördün olay öncsi vuran kişinin yeğenleri 4 kişi adamcazı dövmüşler niye seyir ettin yardıma koşmadın ölen adamcağız çok sakin biriydi yazık oldu ama işin içinde iş var ölen kişi de otobüs şöförü dü vuranın amcasıda baktılar adam ordadan kalksın meydan onlara kalsın

3
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title