Haberler

Parıs Hılton Albüm Çıkartıyor

Hapis Cezasını Tamamlayarak Serbest Kalan Parıs Hılton, Rotasını Müzik Çalışmalarına Döndürdü

HAPİS CEZASINI TAMAMLAYARAK SERBEST KALAN PARIS HILTON, ROTASINI MÜZİK ÇALIŞMALARINA DÖNDÜRDÜ

Alkollü araç kullanırken yakalanan, ehliyetine el koyulmasına rağmen araç kullanmaya devam ettiğinden 45 günlük hapis cezasına çarptırılan ve iyi halden 23 günde cezaevinden çıkan Hilton, kötü günleri arkasında bırakmaya çalışıyor.

Yeni bir albümün çalışmalarına başladığını ifade eden Hilton, ilk albümü birlikte yaptıkları ünlü prodüktör Scott Storch ile görüştüğünü belirtti. Beyonce Knowles, Christina Aguilera, R. Kelly, 50 Cent ve Dr. Dre'nin de prodüktörü olan Storch ile birlikte çalışacaklarını anlatan 26 yaşındaki genç veliaht, birkaç haftadır çalışmaların sürdüğünü söyledi.

Paris Hilton'un bu çalışmanın ilk albümünden daha büyük bir başarıya ulaşmasını hedeflediği, bu nedenle de haftada bir kaç kez sesini geliştirmek için müzik dersleri aldığı belirtildi. Hilton'un hafta başında MTV yöneticileriyle de görüştüğü ifade edildi.

Paris Hilton'un "Paris" isimli ilk albümü geçen yıl Ağustos ayında müzik marketlerin raflarındaki yerini almıştı. Heiress Records ile Warner Bros.'un ortak çalışması olan albüm, Billboard 200 listesine 6 numaradan girmiş ve 600 binin üzerinde satış rakamına ulaşmıştı.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title