Haberler

Paramparça Şarkısıyla Da Zirvede

Güncelleme:

PETEKKAYA ŞİİR OKUDU

Sosyal medya üzerinde ilk üç günde 1.5 milyon kişi tarafından dinlenip paylaşılan şarkının bestesi dizinin müziklerini de hazırlayan Ayşe Önder'e, sözleri İntizar'a ait. Şarkının içinde Erkan Petekkaya'nın seslendirdiği şiirin söz yazarı ise aynı zamanda dizinin yönetmeni de olan Cevdet Mercan.

İÇİNDEN GEÇEN OLDU

Daha önce 'Hanımın Çiftliği', 'Ihlamurlar Altında' gibi çok izlenen dizilerin de duygusal şarkılarına imza atan İntizar, Paramparça ile buluşma hikayesini şöyle anlattı:

''Televizyonda paramparça dizisinin tanıtımına denk geldim. Dizinin melodisinden öyle etkilendim ki içimden, "Buna mutlaka söz yazmalıyım" dedim. İki gün sonra sanki beni duymuş gibi, Endemol Türkiye'nin yetkilisi arayıp şarkıya söz yazmamı istedi. Hem çok şaşırdım hem de çok sevindim. Aynı durumu yıllar önce Ihlamurlar Altında dizisinde de yaşamıştım.''

KAVUŞMAK ZOR AYRILMAK İMKANSIZ

'Paramparça'nın sözleri, tıpkı 'Paramparça' dizisindeki Cihan (Erkan Petekkaya) ve Gülseren (Nurgül Yeşilçay) gibi kavuşmaları zor, ayrılmaları ise imkansız olan aşkları anlatıyor.

Paramparça şarkısının klibi, dizinin yönetmeni Cevdet Mercan tarafından dizide kullanılan mekanlarda çekildi ve müzik kanallarında yayınlanmaya başladı.

NOT: MP3 KAYDI AŞAĞIDA

Kaynak: Bültenler / Magazin

Erkan Petekkaya Cevdet Mercan Dizi Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title