Haberler

Özlem Yıldız, Terk Edildikten Sonra İlk Kez Konuştu

Güncelleme:

Ünlü sunucu, sevgilisi Mustafa Elgin'in son anda boşanmaktan vazgeçmesinin nedeninin mal paylaşımıyla ilgili bir sorundan kaynaklandığını söyledi.

Sevgilisi Mustafa Elgin'in son anda boşanmaktan vazgeçmesi, Özlem Yıldız'ı şoke etmişti. Ünlü sunucu, bu sürpriz gelişmeyle ilgili "İçim acıyor, kendisiyle artık görüşmüyorum" dedi.

BOŞANMAKTAN VAZGEÇMİŞTİ

Özlem Yıldız'la ilişkisi nedeniyle dokuz yıllık eşi Pelin Elgin'e boşanma davası açan Mustafa Elgin, geçen hafta beklenmedik bir hamle yaptı. Kısa süre önce Yıldız ve arkadaşlarıyla erken bir "boşanma kutlaması" yapan Mersinli işadamı, son anda kararından vazgeçti.

ÖZLEM YILDIZ ŞOK OLMUŞTU

Elgin, mahkemeye yeni bir dilekçe sunarak eşinden boşanmak istemediğini beyan etti. Bu gelişme, ilişkisini özgürce yaşamak için boşanma davasının sonuçlanmasını bekleyen Özlem Yıldız'ı şoke etti.

ÜNLÜ SUNUCU SUSKUNLUĞUNU BOZDU

Haberin basına yansımasından bu yana soruları yanıtsız bırakan Yıldız, suskunluğunu dün bozdu: "Evet, doğru. Boşanma protokolünü geri çekmiş. Mahkeme de temyize göndermiş. Bu durumdan son ana kadar haberim yoktu. Sanıyorum karar değişikliğinin sebebi mal paylaşımıyla ilgili bir sorun." dedi.

"ARTIK KENDİSİYLE GÖRÜŞMÜYORUM"

Resmen boşanmadığı için artık kendisiyle görüşmüyorum, konuşmuyorum. Ama içim yanıyor, içim acıyor. Daha fazla konuşmayacağım, bunun için aileme söz verdim."

(Mustafa Elgin'in boşanmaktan vazgeçtiği eşi)


(Mustaf Elgin)

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Mustafa Elgin Özlem Yıldız Pelin Elgin İçim Magazin Haberler

500

Yorumlar (19)

neclaa:

adam hanzo gibi ulan para için yapmadığınız pislik kalmadı, yuhh sizin gibilere insanlara örnek olacaklar bide kadınlık gururu sıfır.

51
0
yanıtYanıtla
ÖzlemMobil-ANDROID:

Özlem bespara etmesin eşi senden daha genç ve guzel sen kimsinki

48
2
yanıtYanıtla
corci:

özlemcim artık evine dönme vaktin gelmedi mi. .

39
0
yanıtYanıtla
vah ki vah:

evli barklı paralı adamların peşine takıl , yuvasını yıkmaya kalk herifin aklı başına gelincede için acıyor öyle mi? karşı tarafta çoluk mu var, çocukmu var, aile mi var umurunuzda değil, önemli olan kendi kendi keyfe keder gönlünüz. . Beter olun inşallah onun bunun evli barklı adamlarının peşini bırakın artık.

36
1
yanıtYanıtla
eml:

EVLİ BİR ADAMLA İLİŞKİ YAŞAMAK TARZIM DEĞİL. dio adamla kucak kucagı fotografı çıkıyor yuh yaaa içi acyıyomus bıde hakedıosun adamın cocugu esı ne durumda acaba senın yuzunden

34
0
yanıtYanıtla
ÖZTUNALI:

ÖZLEM HANIM YUVA YIKANIN YUVASI OLMAZ DERLER ÖĞREN ARTIK BUNU. . . . . . . . . . . . . .

32
2
yanıtYanıtla
Düriyem:

O almak istediğini aldı sende aldın. İçin acıyorsa bir jinekoloğa git.

28
5
yanıtYanıtla
deniz özde:

offfffffffff bu kadın da sıktı be kardeşim. . . . . . . . . . .

33
0
yanıtYanıtla
GÜLCAN:

KARISIDA ÇİRKİN, ÖZLEMDE ÇEİRKİN. ACIDIM ÇOCUĞA GEL BENİ AL DİYECEĞİM AMA BENDE DE TİP YOK AHAHAHAHAA

19
12
yanıtYanıtla
Asi:

Nasıl bi zihniyete sahip bu yıldız ya bi insan bu kadar karaktersiz olamaz

27
1
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title