Haberler

CHP'den Akşener'in ''Masaya biz de aday getirebiliriz'' sözlerine ilk yanıt: Genel Başkanımızın söylemiyle çelişen bir durum yok

Güncelleme:

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, İYİ Parti lideri Meral Akşener'in "Altılı masanın noter olma görevi yok. Masaya biz de aday getirebiliriz. Aday CHP'li de olabilir" sözlerini değerlendirdi. Özel, "Genel Başkanımızın söylemiyle çelişen bir durum yoktur. Açıklamayı Kılıçdaroğlu yapsaydı bunları söylerdi. Altılı Masa'nın kurulduğunu söylüyor ve ona önem atfediyorsanız o masanın karar verici olduğunu söylersiniz'' diye konuştu.

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in, "Altılı masanın noter olma görevi yok. Aday konusu belli bir noktaya geldikten sonra çözümlerimizi ortaklaştıracağız. Masaya biz de aday getirebiliriz. Aday CHP'li de olabilir. Kazanmak önemli" açıklamalarına CHP'den ilk yanıt geldi.

''SÖYLEMLERDE ÇELİŞEN BİR DURUM YOK''

CHP Grup Başkan Vekili Özgür Özel, TBMM'de düzenlediği basın toplantısında, "Genel Başkanımızın söylemiyle çelişen bir durum yoktur. Açıklamayı Kılıçdaroğlu yapsaydı bunları söylerdi. Altılı masanın kurulduğunu söylüyor ve ona önem atfediyorsanız o masanın karar verici olduğunu söylersiniz. Sizin söylediğiniz noterler karar verici değillerdir, önüne neyi götürürseniz onu damgalar 'aslı gibidir' yapar'' dedi.

CHP'den Akşener'in ''Masaya biz de aday getirebiliriz'' sözlerine ilk yanıt: Genel Başkanımızın söylemiyle çelişen bir durum yokCHP Grup Başkan Vekili Özgür Özel.

''KARAR VERİCİ ALTILI MASADIR''

Özel karar vericinin altılı masa olduğunu vurgularken, ''Karar vericinin altılı masa olduğuna göre ki bunu sayın genel başkan defalarca söylüyor. O altılı masanın belirleyeceği aday 13'üncü cumhurbaşkanıdır. Dolayısıyla genel başkanımızın söylemiyle çelişen bir durum yoktur. Ayrıca altılı masanın toplantısına 4 ay yok 4 gün var. 4 gün sonra 6 liderin oturup konuştuktan sonra nasıl bir sonuç bildirgesi yayınlayıp altına hangi imzaları atacağına bütün Türkiye görecek'' açıklamalarını yaptı.

Kaynak: Haberler.com / Politika

Meral Akşener Özgür Özel İYİ Parti Haberler

Bakmadan Geçme

Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu? Gönül Dağı setinde taciz mi yaşandı? İki kadın arasında taciz şoku! Davada ne karar çıktı? Survivor yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? Mavi takıma hangi yarışmacı geçecek? Arka Sokaklar'ın Mesut Komiser'i yeniden dizide! ŞEVKET ÇORUH Arka Sokaklar'a döndü mü? FRAGMAN CANLI İZLE Mehmet Tolga Akalın kimdir? NOW Çalar Saat konuğu Mehmet Tolga Akalın kaç yaşında, nereli? Mehmet Tolga Akalın biyografisi! Ateş Kuşları dizisi final mi yapıyor? Ateş Kuşları dizisi bitiyor mu? SURVİVOR BERNA KİMDİR? Berna Canbeldek kaç yaşında, nereli, elendi mi? Nisan ayı faiz kararı açıklandı mı? 25 Nisan Merkez Bankası faiz kararı ne olacak? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 25 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Merkez Bankası faiz kararı ne olur? Nisan ayı faiz kararı yüzde kaç? Ekonomistler ne diyor? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 25 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Merkez Bankası faiz kararı ne zaman, saat kaçta açıklanacak? TCMB faiz kararı ne olacak?
500

Yorumlar (1)

Bilir Kişi:

Seçim olacak bitecek, bunlar hala aday çıkaramayacaklar ha ha ha :)

11
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title