Haberler

Özgü Namal, eşinin ani ölümünden sonra ilk kez çocuklarıyla görüntülendi

Güncelleme:

İki hafta önce eşi Serdar Oral'ın ölümüyle yıkılan ünlü oyuncu Özgü Namal, acı olayın ardından ilk kez Kavacık'ta iki çocuğuyla görüntülendi. Oyuncunun saçının ön tarafındaki beyazlar ise dikkat çekti.

Oyuncu Özgü Namal'ın uzun yıllardır birlikte olduğu ve iki çocuğunun babası olan Serdar Oral, geçirdiği kalp krizi sonucu 10 gün önce hayatını kaybetti. Biri 5 biri 3 yaşında olan iki çocuğunu yalnız bırakmak istemeyen Namal, eşinin cenazesine katılamadı.

SORULARA CEVAP VERMEDİ

Oral'ın ani ölümüyle zor günler yaşayan Özgü Namal, önceki gün Beykoz'da Milliyet'in objektifine takıldı.Oyuncunun yanında çocukları Nefes Oral ve Elem Su Oral ile bakıcıları vardı. Karşısında muhabirleri görünce şaşıran oyuncu, yanında oğlu ve kızı olması nedeniyle soru sorulmaması için el işareti yaptı. Namal, "Nasılsınız?" sorusuna, "Hayırdır?" cevabını verip, tepki gösterdikten sonra aracının direksiyonuna geçip uzaklaştı. Zor günler geçiren Namal'ın saçındaki beyazlar ise dikkatlerden kaçmadı.

Özgü Namal, eşinin ani ölümünden sonra ilk kez çocuklarıyla görüntülendi

ÇOCUKLARINA BABALARININ ÖLDÜĞÜNÜ SÖYLEYEMEDİ

Kariyerinin zirvesindeyken ani bir kararla Köyceğiz'e yerleşen oyuncu Özgü Namal, geçtiğimiz yaz başında çocuklarının eğitimi için İstanbul'a döndü. Gözlerden uzak bir hayat yaşayan Namal, 53 yaşındaki hayat arkadaşı Ahmet Serdar Oral'ın ani ölümüyle yıkıldı. Banyodan çıkarken kocasının cansız bedenini bulan Namal, hayatının en büyük şokunu yaşadı. Biri 5 diğeri 3 yaşındaki iki çocuğu bulunan ünlü oyuncu, evlatlarına babalarının ölüm haberini veremedi.

Özgü Namal, eşinin ani ölümünden sonra ilk kez çocuklarıyla görüntülendi

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Serdar Oral Özgü Namal Haberler

Bakmadan Geçme

26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Galatasaray'ın Adana Demirspor kamp kadrosu! Kadroda kimler var? Hudutsuz Sevda nerede çekiliyor? Hudutsuz Sevda setleri nerede? Brighton Manchester City maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Manchester City maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Bahar Candan tutuklandı mı? Bahar Candan neden tutuklandı, suçu ne? Nihal Candan tutuklandı mı? Nihal Candan neden tutuklandı, suçu ne? Brighton Manchester City maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Brighton Manchester City maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Ali Erbaş Arapça biliyor mu, Fransızca biliyor mu?
500

Yorumlar (23)

ÇINAR:

Rahat bırakın kadını. . . . İstemiyoruz onun her anını izlemek. . . bırakın acısını yaşasın

43
0
yanıtYanıtla
Basının işi bu mu:

İnsanların yakasını bırakın arkadaş. Gidin dolandiricilari gözetleyin. Rüsvetcileri arastirin ve yayinlayın, yerse tabi. Milletin malina çökenleri bu kadar arastirmazsiniz. Insana saygı diye bişey yok bu memlekette.

37
1
yanıtYanıtla
....:

Her çift için zor bir süreç 2 çocukda babasız kaldı. Allah rahmet eylesin. Özgü hanım ve çocuklarına sabır versin. Ölüm hak rabbim hayırlı ölümler nasip etsin

33
1
yanıtYanıtla
üzüntünü saklama kolay değil:

çocukların için ayakta durmalısın

32
1
yanıtYanıtla
MUHABİR:

Habersiz çek panpa haber vermemişim gibi aniden olsun

1
29
yanıtYanıtla
Adil:

Sizin gibi medyalar için insanlık reytingden sonra gelir. . .

20
0
yanıtYanıtla
cok uzucu ozelıkle cocukları ıcın:

:(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

18
0
yanıtYanıtla
İspirlidadas:

Eşinin cenazesine gitmeyen bir kişinin, ne yaptığı beni ilgilendirmez. Bu yorumun altına olumsuz yorumlar yapacak belli bir kitle var biliyorum. Bu kitle sanki özellikle bu şahsa yapılan olumsuz yorumları önlemek amaçlı bir araya gelmiş. . . . .

4
14
yanıtYanıtla
funda:

sizi ilgilendiriyor ki yorum yazmakla uğraşmışsınız. yoksa sadece okur geçerdiniz değil mi? "Kınamayınız. kınadığınız şeyi yaşamadan ölmezsiniz" Hz. Muhammet SAV.

yanıt10
yanıt0
BUNAk:

bu da böyle gitmiş loo, abartmayın haaa

2
15
yanıtYanıtla
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title