Haberler

Ozan Tufan, Hırvatistan'ın Golünde Saçını Düzeltti

Güncelleme:

A Milli Takımımızın futbolcusu Ozan Tufan'ın, Hırvatistan'ın attığı golden önce rakibine baskı yapmak yerine saçını düzeltmesi dikkat çekti.

EURO 2016'da A Milli Futbol Takımımız, Hırvatistan'la karşılaştı. Mücadelenin 41. dakikasında Modric'in attığı golle rakibimiz 1-0 öne geçti.

Pozisyona damga vuran olay ise, Ozan Tufan'ın Modric'in vuruşunda alanı kapatması yerine saçını düzeltmesi oldu.



Kaynak: Haberler.com / Spor

Hırvatistan Ozan Tufan Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 26 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (126)

YAŞASIN KÜRT HIRVAT KARDEŞLİĞİ:

KÜRTLER DUALARI KABUL OLDU. . . IRKÇILARIN DUASI NANAY OLDU :))))

12
29
yanıtYanıtla
Yalan Dünya:

Senin hic bir zaman takimin olmayacak, hic bir zaman. Sanki hirvatlarin umrunda sizin derdiniz.

yanıt9
yanıt0
UNCU:

HELAL SANA KRAL ADANALI ŞİMDİ RAHAT UYURUM ARTIK BU GECE LAFI GEDİĞİNE KOYMUŞSUN

yanıt4
yanıt4
Futboldan pek anlamam ama..:

Milli maçları TV nizin sesni kısarak izleyin. Çünkü eşek gibi anıran spikerin sesine bakınca sanki ortada bişey varmış sanıyorsunuz. Dün ceza sahasına bile giremedik, ama spiker avazı çıktığı kadar bağırıyor. hele bir pozisyon varki rezalet. caner topla çıkmaya çalışıyor bir tane topu atacak adam yok. Sanki hırvatlar 11 kişi biz beş kişi oynuyoruz. Hepsi bir rakibin arkasında aman bana top gelmesin havasında. Ama Fatih terim turnuvanın en çok kazanan 3 cü antrenörü imiş. . Bu nasıl iş anlamadım

39
1
yanıtYanıtla
istanbullu:

çok açık ve net grupta sonuncu oluruz bu oyunla

38
1
yanıtYanıtla
KURT0640:

FENERLİ DEĞİL Mİ RUH YOK ARKADAŞ RUHHH MİLLİ BENLİK YOK ADAMLARDA ZIRT BIRT HAKEME EL KALDIR HAKEME ŞİKAYET ET HAKEMLE KONUŞ YAN HAKEME BAĞIR NE LAN BU KÜÇÜK ÇOCUK GİBİ İYİ Kİ İSPANYA DEĞİLDİ KARŞIDAKİLER YOKSA 10 TANE GÖNDERİRLERDİ BUNLAR YOĞURDA CACIK OLUR

22
15
yanıtYanıtla
5441:

Sacinla oynayan Ozan Tufan ALLAH cezani versin. Bu adami orda oynatanda kabahat!Sözde artislik yapacak!!!Bu adami gelecek macta birdaha görmek istemiyoruz!

33
4
yanıtYanıtla
kadıköy iskelesindeki mısır satan çocuk:

eşşekleri boyayıp at diye satarsanız ilk yağmurda foyası meydana çıkar

32
2
yanıtYanıtla
KOBANE:

DAHA DA BETER OLUN LAN TIRREKLER. . . .

12
22
yanıtYanıtla
AYNI KISI:

BU OZANIN MILLI TAKIMDA NE ISI VAR ALLAH ICIN

31
0
yanıtYanıtla
Tüm 126 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title