Haberler

Oyuncu Özlem Balcı, öpüşme sahnelerinden dolayı Netflix projesini reddetti

Güncelleme:

TRT1 ekranlarında yayınlanan Seksenler dizisinde Yıldız karakterini canlandıran Özlem Balcı, Netflix gibi büyük dijital platformlardan aldığı dizi teklifini öpüşme ve sevişme sahnelerinden dolayı reddetti.

Netflix gibi önemli platformlardan sevişme ve öpüşme sahneleri olan film tekliflerini reddettiği ortaya çıkan oyuncu Özlem Balcı, konu hakkında fikirlerini paylaştı.

"KAMERA KARŞISINDAYIM DİYE ÖPÜŞÜP SEVİŞMEM"

Kendi kuralları olduğundan bahseden Balcı, "Son bir ay içinde üç ayrı yapımdan yazlık dizi teklifi aldım bir tanesi Netflix de olacak bir proje idi. Ancak bu dijital medya tekliflerini reddettim, şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da Özlem Balcı kurallarımın arkasındayım. Senaryoları okuduğumda koyduğum şartlar kabul edilmedi ben kamera karşısında film çekiyorum diye öpüşmem ve sevişmem" ifadelerini kullandı.

Oyuncu Özlem Balcı, öpüşme sahnelerinden dolayı Netflix projesini reddetti

"PROFESYONEL DEĞİLİM DİYE LİNÇ EDİLEBİLİRİM"

Kararından dolayı hoş karşılanmayacağını bildiğini belirten oyuncu sözlerine şöyle devam etti: "Ciddi bir meblağ teklif edilmesine rağmen reddettim. O filmi benim babam abim izleyecek yarın öbür gün çocuğum olursa o izleyecek belki evleneceğim kişi hoşlanmayacak. Oyuncu arkadaşlarım beni linç edebilir profesyonel olmadığımı da söyleyebilirler. Bu benim tercihim herkes işine baksın."

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Balcı Haberler

Bakmadan Geçme

Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor?
500

Yorumlar (65)

HAMİT:

İşte gerçek Türk genci helal olsun sana. İnşallah kafa yapına uygun biriyle yuva kurmak nasip olur. İnşallah senin düşüncendeki insanlar fazlalaşır. İyi bir yolbaşçı oldun.

61
4
yanıtYanıtla
Kürşad:

Helal olsun. Keşke herkes senin gibi olsa

58
5
yanıtYanıtla
orkun:

o zaman niye oyuncu oldun oyuncu her role bürünür . unutulmuş gitmiş biri gündem olmak için . netflix projesi olacakta kabul etmeyecek. yav he he

9
48
yanıtYanıtla
onur:

orkun boş yere nefes alıyorsun allah sana gerekeni nasip eder

yanıt0
yanıt2
Filmler:

Çok doğru söylemişsin kardeşim

yanıt0
yanıt0
Sevgi:

Çoook doğru söylemişsin kardeşim

yanıt0
yanıt0
Erol:

Ne yani oyuncu olunca herkesle öpüşüp sevişmesi mi lazım ben mezarcıyım her gün 10 kişi gömüyorum ama onlarla birlikte gitmiyorum

yanıt1
yanıt1
Çok saygı duyoum, helal olsun.:

Aferim be kadın sana, bravo bravo bravo. Bin kere helal olsun. Profesyonellik adı altında her türlü rezilliği meşru gösterenlere kapak olsun. Ahlak devamlı olmalıdır, film çekilirken çıkarılıp, sonra tekrar giyilemez. Gerçek bir sanatçı işte!

49
4
yanıtYanıtla
:

Hiç de bravoluk 1 haraket yapmadı bence.Sanat için her şey yapılmalı.Senin gibi gerikafalılar benim ne demek istediyimi anlamaz tabi

yanıt1
yanıt0
Bulut:

Hala boyle insanlar var mi? Bravo!

46
4
yanıtYanıtla
Tüm 65 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title