Haberler

Oyuncu Gökçe Yanardağ'ın 25 Yıldır Beslediği Kedisi Öldü

Güncelleme:

Ünlü oyuncu Gökçe Yanardağ, 25 yıllık kedisinin öldüğünü sosyal medya hesabından "Bir yanım eksik artık. Tarifsiz bir acı içerisindeyim" diyerek takipçilerine duyurdu.

En son "Elimi Bırakma" adlı yapımda ekranlarda gördüğümüz oyuncu Gökçe Yanardağ, 1995'ten beri baktığı kedisinin acısını Instagram hesabından takipçileri ile paylaştı. Kedisinin ölümü sonrası çok üzülen Yanardağ, 25 yıllık dostunu kaybettiğini söyledi.

"ŞAYET BİR HATAM OLDUYSA AFFET BENİ"

Oyuncu, sosyal medya hesabında sevenleri ile paylaştığı üzücü haberi, "Bir yanım hep eksik artık... Tarifsiz bir acı içerisindeyim. 25 yıllık evladım, dostum, her şeyim bugün melek oldu... Çeyrek asır dile kolay. Teşekkür ederim yaşattığın tüm güzellikler için, şayet bir hatam olduysa afet beni. Yaradana şükür... İyi ki vardın, iyi ki benim kedim oldun. Seni hep seveceğim. Gözyüzü gözlü kuzum benim!" notu ile açıkladı.

Oyuncu Gökçe Yanardağ'dan Üzücü Haber: 25 Yıllık Dostumu Kaybettim

GÖKÇE YANARDAĞ KİMDİR?

Kariyerinin ilk adımlarını mankenlikle atan Gökçe Yanardağ, bir süre mankenlik yaptı. 1996'da Türkiye Güzellik Yarışması'na katıldı ve dördüncü oldu. Ardından Japonya'da düzenlenen Miss International isimli yarışmaya katıldı fakat başarılı olamadı. Ardından dizi ve filmlerde yer aldı. Kamera karşısına ilk kez Deli Divane isimli dizi ile geçti.

Oyuncu Gökçe Yanardağ'dan Üzücü Haber: 25 Yıllık Dostumu Kaybettim

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Gökçe Yanardağ Sosyal Medya DOST Partisi Magazin Haberler

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

Bakmadan Geçme

Evde bakım maaşı yatan iller Mayıs 2024! 20 Mayıs resmi tatil mi? 20 Mayıs okullar ve iş yerleri tatil mi? #128197 14 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 14 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 14 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Sözleşmeli öğretmenlik yeni mülakat puan dağılımı ne 2024? 14 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 14 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 14 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 14 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 14 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 14 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Aston Villa Liverpool maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) A.Villa Liverpool maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 14 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 14 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680
CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

500

Yorumlar (19)

ŞAPKACI:

HELİKOPTER KAZASI VE 4 ŞEHİT VERDİĞİMİZ BU GÜNDE BU HABERİ '''' 25 YILLIK DOSTUNU KAYBEDEN BİLMEMKİMİN ACI GÜNÜ'''' DİYE YAZANI, YAZDIRANI, VESİLE OLANI VE BİLCÜMLE HABERLER. COM. u ESEFLE KINIYORUM.

14
5
yanıtYanıtla
Esra:

Herkesin canı var, her ölüm acıdır ve bu ölümler eşit bir şekilde haber yapılmalıdır. Biz de seni kınıyoruz.

yanıt0
yanıt0
Şok oldum:

Bir anda gecim sıkıntımı ve tum dertlerimi unuttum ne dertler varmış Yarabbi

9
1
yanıtYanıtla
Burak bey:

hayvanları severiz tabi ama, haber başlığı çok saçma ve haber kaynağı taşımayan bir haber

7
1
yanıtYanıtla
Döndü Sertyalar:

İyi yaşamış

7
0
yanıtYanıtla
Emin mi acaba:

Kediyi bir iki kez benzeriyle değiştirmiş olmasınlar, yirmi beş yıllık kedi mi olur

4
1
yanıtYanıtla
Dürbünlü:

hevla yemeye degmez,,kendisi ölseydi daha makbule geçerdi fakir fukara sevinip bayram ederdi.doya doya hevla yerdi.

2
3
yanıtYanıtla
Minik yumoş:

Allah rahmet eylesin

3
1
yanıtYanıtla
LAHANA FOX:

KEDİ BEYİNLİLER . NE İÇİN DÜNYAYA GELDİĞİNİ ANLAMAYAN GARİP Bİ TOPLUM OLDU

2
2
yanıtYanıtla
AYŞE:

ben kedi yiyorum nolcak

yanıt0
yanıt2
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title