Haberler

Otobüste maske takmayan kadın kendisini "Doktorum takma dedi" diye savundu

Güncelleme:

Kocaeli'nin Kandıra ilçesinde belediye otobüsünde maske takmayan bir kadın diğer yolcular tarafından uyarıldı. Maske takmayan kadın kendisini, "Doktorum takma dedi" diyerek savundu. Bakan Koca, artan koronavirüs vakalarına karşın vatandaşlara sık sık maske ve sosyal mesafe uyarısında bulunuyor.

Kandıra'dan İzmit'e gelen Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'ne ait otobüste ilginç anlar yaşandı. Otobüsteki bir kadın yolcu, maskesini takmadığı için diğer yolcular tarafından uyarıldı. Yolculardan büyük tepki alan kadın, kendisini "Benim canım tartışmak istemiyor, benim doktorum takma dedi" sözleriyle savundu. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, vatandaşları maske ve sosyal mesafe konusunda sık sık uyarıyor.

"BEN SAĞLIKTAN ANLAYAN BİR İNSANIM"

Yolcuların dakikalar boyunca uyardığı kadın, çenesinin altında bulunan maskeyi göstererek, "Ben sağlıktan anlayan bir insanım. Binmeyin o zaman, gelmeyin. Nefes alamıyorum. Yüzümde duruyor. Tam buramda duruyor. Ben zaten ölmek istemiyorum. Binmeyin o zaman otobüse, gelmeyin" dedi. Diğer yolcuların yoğun tepkilerine dayanamayan kadın maskesini yüzüne taktı.

Otobüste maske takmayan kadın kendisini 'Doktorum takma dedi' diye savundu

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yaşam

Kandıra Haberler

500

Yorumlar (41)

11:

Kadinin yaptigi yanlis olabilir, ama baska yolcularin Kadina karismasi cok yanlis, zaten polis yada bu konuda gorevliler yakalarsa cezayi keser, turkiye Hersey abartiriyor, insanlar çok cahil

5
22
yanıtYanıtla
Burak:

Sizin de pek eğitimli olduğunuz söylenemez mesela “ya da” her zaman ayrı yazılır.

yanıt9
yanıt3
mehmet:

maske takmayarak hastalığını başkasına geçmesine bilerek sebep olmak bir suçtur.

yanıt3
yanıt0
TÜRK:

Herkesin özel sınırlari vardır. Toplumda yasamaninda sınırları vardir. Bu sınır bildigimiz sınır degil. Bunu özellikle belirtirim. Bu sınır ihlal edeni ikaz mecburidir. Bu bayanin yaptigi toplum icinde herkesi ihlal ve tehtit etmektedir. Umarim hasta degildir, bilemezsin. Bu hastalikta hem o bayanin kendini hemde toplumu tehtit etmektir. Yani kısaca bu bayan binmeyin yanima sokulmayin demekle toplumu tehtit etmistir. Biraz akıl biraz fazla degil. Milletin agzinda tüğ kalmadi maske takin diye. Kural nedir? Maske takilacak. Maskeyi takmayacaksiniz toplum icine girmeyecekseniz...

yanıt5
yanıt0
Gurbetci:

Kardes insanlar birbirlerini guzelce uyaramazsa, insanlik bitmistir demekki. Heryerde polis yok, olamazda. Elestirmek guzeldir, ve elestirilen hatasini anlayip duzeltirse o en guzelidir.

yanıt5
yanıt0
Aaa:

Espri yaptin heralde ??. Pardon da orada o kadının canını düşünen yok zaten herkes kendi sağlığının derdinde. Toplu ortamlara giriyorsa MECBUREN MASKE TAKACAK. BUNUN LAMİ CİMİ YOK. Durum böylede sen ne düşünüp onu yazdın ben asıl onu mrk ediyorum. Acaba özgürlüğe mi taktın dicen ama yok özgürlüğün tanımını bilsen bu şekilde konusmazsin. Heralde yorum yazmak için yazdın...

yanıt2
yanıt0
feee:

hem maske şizofreni oldunuz , hem de milletin aklını almak istiyorsunuz. Tanrım bu dünya''yı yaratma amacın neydi ki bu delilerin arasına beni attın. Yeter lan bitsin şu maske geyiği.

3
12
yanıtYanıtla
Tret:

Embesil işte...

9
2
yanıtYanıtla
xyz:

Memleketin her yeri keko doldu.

9
1
yanıtYanıtla
Vatandas:

Kizdirmayin teyzemizi..Doktoru bile kendi haline birakin demis

8
1
yanıtYanıtla
Tüm 41 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title