Haberler

Örümcek Ağı Kremi'nin Yeni Yüzü Sema Şimşek Oldu

Güncelleme:

Op. Dr. Bülent Cihantimur ve ekibi tarafından hayata geçirilen Örümcek Ağı kreminin marka yüzü, ünlü oyuncu ve model Sema Şimşek oldu.

Ödüllü aktif içeriklerle hücre yaşlanmasını erteleyen ve cilt altında örümcek ağına benzer bir bariyer oluşturan Örümcek Ağı yüz germe kremi Les Ottomans Hotel'de tanıtıldı.

Ödüllü anti-aging ve kök hücre ajanlarıyla formüle edilen Örümcek Ağı yüz germe kremi Les Ottomans Hotel'de tanıtıldı. Yaşlanma karşıtı içeriğiyle hücrelerin ömrünü uzatan kremi geçtiğimiz aylarda kullanmaya başlayan Sema Şimşek, markanın yüzü oldu.

Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrah Op. Dr. Bülent Cihantimur ve kimyagerler tarafından uzun süren araştırma ve çalışmalar sonucu geliştirilen krem, epidermal hücrelerin yaşlanmasını erteliyor ve kronik yaşlanmaya karşı cildin savaşmasına yardımcı oluyor.

Lansmanda Op. Dr. Bülent Cihantimur davetlilere uzun süren çalışmalarla ve ödüllü aktif içeriklerle ilgili bilgi verirken, marka elçisi Sema Şimşek krem hakkındaki deneyimlerini ve aldığı sonuçları anlattı.

Örümcek Ağı yüz germe kreminin marka yüzü Sema Şimşek "Op. Dr. Bülent Cihantimur birkaç ay önce Örümcek Ağı kremini bana verdiğinde oldukça heyecanlandım. Yoğun bir çalışma hayatı olan biri olarak ve bir anne olarak tüm ihtiyaçlarıma tek bir kremle çözüm getirdim. Artık cildimi temizledikten sonra göz altlarım için, boynum ya da yüzüm için ayrı ayrı kremlerle zaman harcamıyorum. Örümcek Ağ kremini gözaltlarım dahil tüm yüzüme uygulayabiliyorum. Düzenli bir şekilde sabah akşam kullandım. Günden güne bir tazelenme, canlı bir görüntü elde etmeye başladım. İnce çizgilerimin soluklaştığı, silikleştiği gözle görülür bir gerçek. Cildimin altında neler yaşandığını bilmiyorum ama görünen kısımda en büyük etkinin canlanma ve sağlıklı bir cilt görüntüsü olduğunu söyleyebilirim. Bugün burada sizlerle birlikte olmaktan ve marka yüzü olmaktan son derece memnunum. Yüzlerce ürün arasından hangisini seçeceğine karar veremeyen, günlük olarak kullanabileceği kaliteli bir yaşlanma karşıtı ürün arayanlara önemle tavsiye ediyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Sema Şimşek Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

Adınızı Yazın:

Cok pahali????

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title