Haberler

Ortakaraören Mahallesine Sentetik Çim Saha

Güncelleme:

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, merkez mahallelerde yaptığı hizmet ve yatırımlar kadar Büyükşehir yasası ile kırsal mahallelere dönüşen eski belde ve köylerde de hizmet ve yatırımlarına devam ediyor.

Kırsaldaki gençlerin spor yapmasına destek olmak amacıyla birçok kırsal mahallede çim saha yaptıran Seydişehir Belediyesi tarafından Ortakaraören mahallesinde yapılacak çim sahanın çalışmalarına başladı.

Seydişehir Belediyesini sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerine aralıksız devam ettiklerini kaydeden Başkan Tutal, hizmetlerine bir yenisini daha eklediğini belirtti.

Kırsal mahallerde sentetik çim saha yapılarak gençlerin spor yapmasına katkı sağladıklarını kaydeden Başkan Tutal; "merkezde devam eden hizmetlerimizin yanında kırsalda da hizmetlerimize devam ediyoruz. Büyükşehir yasası ile birlikte kırsaldaki mahallelerimiz bize bağlanınca kırsala da aynı hizmeti götürmeye başladık. Vatandaşlarımızın zihnen, bedenen ve sosyal yönden en iyi hizmetleri alması yaşam kalitesinin artırılması için hizmetlerimizi ve yatırımlarımızı artırarak devam ettireceğiz. Gençlerimizin boş zamanlarını spor yaparak değerlendirmelerini sağlamaya çalışıyoruz" dedi.

Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Ortakaraören mahallesinde yapılacak sentetik çim sahanın bir ay içerisinde tamamlanarak hizmete sunulacağının müjdesini verdi.


Kaynak: Bültenler / Güncel

Ortakaraören Seydişehir Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title