Haberler

Ordu: Ordu'da Yerel Yönetimler

Ordu'nun Perşembe İlçesi'nde 200 metre yüksekliğindeki Kordon Tepe'nin zirvesine Türk bayrağı göndere çekildi. Türk bayrağının göndere çekildiği yere yapılan mesire alanı da hizmete girdi.

Ordu'nun Perşembe İlçesi'nde 200 metre yüksekliğindeki Kordon Tepe'nin zirvesine Türk bayrağı göndere çekildi. Türk bayrağının göndere çekildiği yere yapılan mesire alanı da hizmete girdi.

Perşembe Kaymakamlığı himayesinde Perşembe Belediyesi organizesinde gerçekleştirilen çalışmada, şehrin en yüksek noktasına Türk Bayrağı düzenlenen törenle göndere çekildi. Zirvede düzenlenen törene, Ordu Valisi Said Vakkas Gözlügöl, Perşembe Kaymakamı Uğur Turan, Perşembe Belediye Başkanı Selami Çarkçı ve daire müdürleri ile kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı. Törende bir konuşma yapan Perşembe Belediye Başkanı Selami Çarkçı, ilçenin en yüksek bölgesi olan Kordon tepede mesire alanını hizmete açmaktan ve zirvesine Türk bayrağı çekmekten dolayı onur ve gurur duyduklarını söyledi. Başkan Çarkçı, "Kordon tepe bizim için Allah'ın nimetlerinden birisidir. Bu eşsiz doğa güzelliğini hizmete açmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. İlçemizin geleceği turizmdedir. Bu amaçla çok yol katettiğimizi söyleyebilirim" dedi.

Perşembe Kaymakamı Uğur Turan da, "Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır, toprak eğer uğrunda ölen varsa vatandır" dizelerini okuyarak, "Türk bayrağının önünde saygı ve minnetle eğiliyorum" diye konuştu.

Ordu Valisi Said Vakkas Gözlügöl ise bir çok okulda bayrağın ve bayrak direklerinin kendine yakışır şekilde bulunmadığını belirterek, "Bayrak direklerimizi ve bayramlarımızı asaletine uygun olarak koruyup gözetelim" açıklamasında bulundu.

Bayrağın göndere çekilmesinin ardından hizmete giren mesire yerine vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Perşembe Kaymakamı Uğur Turan, Ordu Valisi Said Vakkas Gözlügöl'e Perşembe İlçesi'nin resminin bulunduğu bir tablo hediye etti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title