Haberler

Ordu'da Denizde Boğulan 2 Kişi Toprağa Verildi

Ordu'nun Ünye ilçesinde denizde boğulan 2 kişi toprağa verildi.

Ordu'nun Ünye ilçesinde denizde boğulan 2 kişi toprağa verildi.

İlçenin Çınarsuyu mevkisinde denizde boğulan Tayfun Kement'in (24) cenazesi Saraçlı Mahallesi'ndeki evine, Kement'i kurtarmaya çalışırken boğulan 3 çocuk babası Mustafa Kılıçarslan'ın cenazesi ise Bayramca Mahallesi'ndeki evine getirilerek helallik alındı.

Kement ve Kılıçarslan'ın cenazeleri daha sonra Büyük Cami'ye getirildi ve ikindi vakti cenaze namazı kılınarak dua edildi.

Kılıçarslan'ın cenaze namazını ağabeyi İmam İbrahim Kılıçarslan kıldırdı.

İbrahim Kılıçarslan yaptığı konuşmada, kardeşinin bir başka canı kurtarmak için denize girdiğini belirterek, "Biz millet olarak birbirimizin canını kendi canımızdan aziz bilmediğimiz sürece bu ümmete kurtuluş yok, bu millete kurtuluş yok." dedi.

Tayfun Kement'in cenazesi Akkuş ilçesi Kemirgeriş Mahallesi'nde, Kılıçarslan'ın cenazesi ise Ünye Aydıntepe Mahallesi'nde aile kabristanlığında defnedildi.

Cenazeye, Kaymakam Ümit Hüseyin Güney, Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, AK Parti İlçe Başkanı Arif Ergün, MHP İlçe Başkanı Ayhan Ayyıldız da katıldı.

Ünye Çınarsuyu mevkisinde denize giren Tayfun Kement, bir süre sonra suda çırpınmaya başlamış ve çevredekilerden yardım istemişti. Kement'e yardım etmek için 4 arkadaşı denize girmiş ancak onlar da boğulma tehlikesi yaşamıştı.

Bunun üzerine aralarında Mustafa Kılıçarslan'ın da olduğu vatandaşlar kurtarmak amacıyla denize girmiş ancak Mustafa Kılıçarslan da boğulma tehlikesi yaşamıştı. Vatandaşlar tarafından kıyıya çıkarılan Mustafa Kılıçarslan, Tayfun Kement ve diğer 4 kişiye sağlık ekiplerince müdahale edilmişti.

Hastaneye kaldırılan 6 kişiden Kement ve Kılıçarslan, Ünye Devlet Hastanesindeki müdahaleye rağmen hayatlarını kaybetmişti.

Kaynak: AA / Güncel

Mustafa Kılıçarslan Ünye Ordu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title