Haberler

Acil Serviste Dehşet! Önce Yolda, Sonra Hastanede Kurşunlandılar

Güncelleme:

Adıyaman'da, Hasan K. yolda tartıştığı kişi tarafından elinden vuruldu. Hasan K. götürüldüğü hastanede de sokakta kendisini vuran şüphelinin kardeşi tarafından bacaklarından vuruldu.

Adıyaman'da, Hasan K. yolda tartıştığı kişi tarafından elinden, götürüldüğü hastanede sokakta kendisini vuran şüphelinin kardeşi tarafından bacaklarından tabancayla vurularak yaralandı.

SOKAK ORTASINDA ELİNDEN VURDU

Olay, bugün öğle saatlerinde Turgut Reis Mahallesi'nde meydana geldi. Aralarında husumet bulunan Hasan K. ile Ahmet U. yolda karşılaştı. İkili arasında çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü ve bu sırada Ahmet U. üzerindeki tabancayla Hasan K.'ya ateş açtı. Elinden yaralanan Hasan K. çağırılan ambulansla hastaneye götürülürken, kaçmaya çalışan saldırgan polis tarafından gözaltına alındı.


HASTANEDE DE AYAKLARINDAN VURDULAR

Tedavi için acil servise getirilen Hasan K. ise sedye üzerinde röntgen çekimine götürülürken, sokakta kendisini vuran Ahmet U.'nun kardeşi Mehmet U. tarafından ayaklarından tabancayla vuruldu. Yarım saat arayla iki kez saldırıya uğrayan Hasan K.'nın polis nezaretinde tedavisine devam edilirken, olayın ardından kaçan Mehmet U.'nun yakalanmasına çalışılıyor.

Öte yandan ilk saldırıda gözaltına alınan Ahmet U.'nun ise sorgusuna devam ediliyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Adıyaman 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title