Haberler

Okula Dönüş Hiç Bu Kadar Keyifli Olmamıştı!

Güncelleme:

Eğlence ile eğitimi bir arada yaşayan çocukların ihtiyaçlarına yönelik tasarlanan Imagineer Kids, yeni eğitim döneminde birbirinden renkli ve eğlenceli içeriklerle çocuklarla buluşuyor.

Çocukların sınırsız hayal gücüne bilim ve teknoloji ile yön veren eğlenceli ve öğretici alanlarıyla geleceğin üretken ve yetenekli bireylerinin yetişmesine katkı sağlayan, eğitimi ve eğlenceyi bir araya getiren Imagineer Kids,'Edutainment' konseptiyle Maslak 42'de çocuklarla buluşuyor.

Yeni öğretim döneminde çocukların hayran olduğu dünyaca ünlü lisanslı karakterlerin bir arada bulunduğu Imagıneer Kids'de çocuklar saçlarımızın neden beyazladığını, kutup ayılarının aslında siyah olduğunu, PowerPuff Girls'den, Ben 10'den, Adventure Time'dan, Gumball'dan ve Kafadar Ayılar'dan öğreniyor.

Cartoon Network ile bilimin, sanatın ve teknolojinin gücünü kullanarak bilinmeyenleri eğlenceli bir yolla öğrenmek isteyen hayal mühendisi çocukların eğitici ve eğlenceli dünyası Imagineer Kids, küçüklerin keşif dünyalarına hitap ediyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Maslak Girls Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title