Haberler

Öğretmen dizisi, 9. bölümle ekran macerasını noktalayacak

Güncelleme:

FOX TV ekranlarında yayınlanan ve başrollerinde İlker Kaleli, Ceren Moray ile Afra Saraçoğlu'nun yer aldığı Öğretmen dizisi için final kararı alındı.

Geçen sezon aldığı yüksek reytinglerle dikkat çeken Öğretmen dizisi, bu sezon ise aynı kanalda yayınlanan Sen Çal Kapımı dizisinin başta başarılı bir grafik çizmesinden dolayı pazar gününe alınmıştı. Ancak dizi yeni gününde de istenilen başarıya ulaşamadı.

FİNAL YAPIYOR

Öğretmen dizisi son bölümüyle Total reyting grubunda ilk 10'a giremezken, AB'de ise 7. sırada yer alabildi. Final kararı alınan Öğretmen dizisi 9. bölümde izleyicilerine veda edecek. Yayın akışında bir değişiklik olmadığı takdirde dizi, 8 Kasım Pazar akşamı yayınlanacak olan 9. bölümüyle ekran macerasını noktalayacak.

Öğretmen dizisi, 9. bölümle ekran macerasını noktalayacak

Yapımcılığını Medyapım ve MF Yapım'ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Koray Kerimoğlu'nun oturduğu dizinin kadrosunda İlker Kaleli, Ceren Moray, Şerif Erol, Afra Saraçoğlu, Serhat Kılıç ve Serkan Keskin gibi başarılı oyuncular yer alıyor.

Öğretmen dizisi, 9. bölümle ekran macerasını noktalayacak

Öğretmen dizisi, 9. bölümle ekran macerasını noktalayacak

Öğretmen dizisi, 9. bölümle ekran macerasını noktalayacak

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Afra Saraçoğlu İlker Kaleli Ceren Moray Haberler

500

Yorumlar (23)

HINCINI GELECEĞE SAKLAYAN ADAM:

Sosyal mesaj veren diziler dokunuyor tabi. Çiçek böcek dizilerine devam.

17
6
yanıtYanıtla
slosyal mesaj:

okul patlatarak mı osyal mesja veriyolar. şiddeti öne çıkarıp kanun polis takmamak mı sosyal mesaj . abuk sabuk bi dizi için onda bile siyaset arıyounuz ya pess. siyasi ruh hastalık

yanıt9
yanıt12
YOĞURTÇU:

KIŞ GELDİ YA, ABUK SUBUK DİZİLERİN ARDI ARKASI KESİLMEZ ARTIK, ADAMLAR 8-9 BÖLÜM ÇEKİYOR BİR MEMURUN EMEKLİ İKRAMİYESİNDEN KAT KAT FAZLA KAZANIP YOLUNA BAKIYOR, MİLLETTE EVDE OTURUP BU DİZİLERE BAKIP , DİZİ BİTİNCE AY SONUNU NASIL GETİRECEM DİYE DÜŞÜNÜYOR. İZLEMEYE DEVAM EDİN . . .

11
4
yanıtYanıtla
AFYONLU:

BU DİZİMİ REYTİNG REKORLARI KIRMIŞ?DİZİNİN İSMİNİ ŞİMDİ ÖĞRENDİM

4
9
yanıtYanıtla
seyfi:

Yerinde bir karar olmuş öğretmenler pisikopat değildir, gerekçesi ne olursa olsun cocuklara psikolojik şiddet kullanılamaz böyle saçma dizileri yapanı yazanı kınıyorum

9
4
yanıtYanıtla
her şeyi çok iyi biliyorsunuz ya:

yabancı dizide olsa herkes ne süper der ama bizimkiler yapınca her kulpu takarlar dizi işte hayal ürünü daha ne dizileri izlediniz de sesiniz çıkmadı

yanıt9
yanıt0
evet cok biliyoruz:

bu ülkenin başına ne geliyosa sizin zihniyet yüzünden bak cukur gibi eşkiya hukumdar olmaz gibi dizieler sahyesinde 18 yaşında cocuklar belinde silahla geziyo millet birbirini kesiyo

yanıt5
yanıt1
Can Serdar ATAMAN:

Bir defa izledim. Baktım baktım baktım da bişey anlayamadım. Zaten bir dizisine bakıyordum. Onu da izlemiyorum. Mucize doktor sürekli aşk sahneleri.

2
4
yanıtYanıtla
CORÇ:

git çizgi film izle

yanıt3
yanıt1
Can Serdar ATAMAN:

Neden Olmasın adı tuhaf kişilik. CORŞ bu ne ya. CORŞ rumuzlu arkadaşım bu dizileri çocuklarda izliyor ve hastanede olması gerekenden veya şuan tartışmaya açılan dizinin etkisinde kalan ve bunları adeta yaşayan gençler var. Bugün Çalır öldü diye mezarına giden helvasını dağıtan bir kesim var.

yanıt0
yanıt0
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title