Haberler

O, Hep Kalbimize Dokundu

Güncelleme:

Yeşilçam'ın kült isimlerinden Kemal Sunal'ın değerli eşyalarından oluşan "Kemal Sunal Sergisi", 13 – 28 Nisan tarihleri arasında Maltepe Park Alışveriş Merkezi'nde görülebilecek.

13 Nisan günü saat 13.00'te Kemal Sunal'ın değerli eşi Gül Sunal tarafından gerçekleştirilecek olan sergi açılışı, imza günü ile de taçlandırılacak.

İnek Şaban, Sakar Şakir, Davaro, Çöpçüler Kralı, Süt Kardeşler, Mavi Boncuk, Hababam Sınıfı ve daha nicesi.... Türk sinema tarihine adını altın harflerle yazdırmış, defalarca izlemiş olsak da tekrar izlemekten keyif aldığımız filmlerin, saf ve iyi yürekli aktörü Kemal Sunal'ın kostümleri, film afişleri, kişisel eşyaları, fotoğrafları ve resmi belgelerinin yer aldığı sergi; Ece Türkiye Proje Yönetimi A.Ş. tarafından yönetilmekte olan Maltepe Park Alışveriş Merkezi ziyaretçileri ile buluşacak.

13 Nisan Cuma günü saat 13.00'da sergi açılışını gerçekleştirecek olan Gül Sunal, açılış sonrası "Kemal, Hadi Gel Bir Kahve İçelim" adlı kitabını imzalayacak. Sergiyi ziyarete gelenler, sergi alanına konumlandırılmış olan anı defterine duygularını not edebilecekler. Yeşilçam'ın 7'den 77'e sevdiği, değerli isim Kemal Sunal'ın dünyasına dair izler görmek ve nostalji dolu anlar yaşamak isteyenler 13 – 28 Nisan arası bu özel sergiyi gezebilecekler.

Düzenlediği etkinlerle ziyaretçilerini sevdiği sanatçılarla biraraya getiren, sanat, moda ve spora verdiği destekle dikkat çekerek, Anadolu Yakası'nın en çok ziyaret edilen alışveriş merkezlerinden biri olan Maltepe Park, kolay ulaşılabilir konumu ile Esenkent metro durağı çıkışında yer alıyor.

MALTEPE PARK AVM

CarrefourSA ve ECE Türkiye, Almanya merkezli ECE'nin Türkiye iştiraki, İstanbul'da yer alan Maltepe Park Alışveriş Merkezi'nin perakende alanını 75.000 metrekareye genişledi. İstanbul'un Asya yakasında hızla gelişen bölgelerin başında gelen konumuyla Maltepe Park perakende alanını 44 bin metrekare daha genişleterek erişim alanındaki 4 milyon kişiye iki katı kadar büyüyen yeni AVM ile hizmet veriyor. Daha güçlü bir marka ve kiracı karmasıyla 05 Eylül 2013'te açılan yeni Maltepe Park, 3 katlı, 250 mağaza, 2.000 kişi kapasite ile daha geniş bir yeme içme alanına, 36 restoran ve kafeye, satış alanı daha büyük bir CarrefourSA hipermarkete, 8 sinema salonuna, 3.500 araca yükselen otoparkı ile ev sahipliği yapıyor. Ayrıca, yeni Maltepe Park'ta 15.000 metrekarelik bir de ofis binası yer alıyor. Maltepe E-5'in tam üzerinde yer alan konumu ve metro bağlantısı ile yeni Maltepe Park ziyaretçilerini alışveriş ve eğlence anlamında tamamen yenilenmiş konsepti ile karşılıyor. Maltepe Park AVM'yi açıldığı 2005 yılından bugüne başarıyla yöneten ECE Türkiye, büyüyen AVM'nin yeni bölümlerinin de kiralamasını yürütüyor.

ECE TÜRKİYE PROJE YÖNETİMİ A.Ş.

İstanbul merkezli "ECE Türkiye", Ekim 2000'de Alışveriş Merkezi sektöründe Avrupa lideri olan Alman "ECE" tarafından kurulmuştur. Bir yatırım ve hizmet firması olan ECE Türkiye, Alışveriş Merkezlerinin geliştirilmesi ile ilgili olarak mimari ve konsept planlama, proje yönetimi, kiralama, Alışveriş Merkezi yönetimi, bütçeleme hizmetleri ile finansal ve hukuki hizmetlerin tümünü aynı çatı altında toplamaktadır. Türkiye'nin en prestijli Alışveriş Merkezlerinden olan İstanbul'daki Marmara Park, Maltepe Park, MetroCity, Aqua Florya, Axis Istanbul ve Beylikdüzü Migros Alışveriş Merkezi, Ankara'da ANKAmall ve ACity, Eskişehir'de Espark, Afyonkarahisar'daki Park Afyon, İzmir'deki MaviBahçe ile Antalya'daki TerraCity ile Antalya Migros Alışveriş Merkezi ve Sur Yapı MARKA Alışveriş Merkezi ECE Türkiye tarafından başarıyla yönetilmektedir. ECE farklı ve etkin yönetim anlayışı ile perakende dünyasına yön verirken ECE Türkiye de yeni yatırımları, geliştirmekte olduğu projeler ve yenileme projeleri ile Türkiye pazarında büyümeye devam etmektedir. Firmanın planlama aşamasında pek çok projesi mevcuttur. ECE Türkiye, pazardaki köklü tecrübesi, projeye özel sunduğu hizmetler, yenilikçi konseptler, herbir projeye göre farklılaşan marka ve kiracı karması, yüksek profesyonelliği, uzmanlığı, müşteri odaklı stratejisi ve güçlü performansı ile perakende sektörünün geleceğine yatırım yapmaktadır.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Kemal Sunal Gül Sunal Türkiye Maltepe Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title