Haberler

Nur Yerlitaş'ın Sağlık Durumuyla İlgili Açıklama: Esas Sorunlu Kitleyi Aldık

Güncelleme:

Ünlü modacı Nur Yerlitaş, beynindeki kitle nedeniyle Acıbadem Altunizade Hastanesinde ameliyat edildi. Başarılı geçen ameliyat sonrası Yerlitaş, yoğun bakımda tedaviye alındı. Yapılan açıklamada, "Esas sorunlu kitleyi aldık" denildi.

Beyninde kitle nedeniyle Acıbadem Altunizade Hastanesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Necmettin Pamir ve ekibi tarafından ameliyat edilen modacı Nur Yerlitaş'ın sağlık durumu ile ilgili bugün basın açıklaması yapıldı.

Ünlü modacının ameliyat ve sonraki süreci hakkında bilgi veren Başhekim Prof. Dr. Çağlar Çuhadaroğlu şöyle konuştu: "Nur Yerlitaş hastanemiz tarafından takip edildi, bu takipler sırasında yapılan değerlendirmede beyninde bir problem olduğu görüldü. Bunun üzerine Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Necmettin Pamir tarafından bugün, beynindeki kitleyi çıkarmak üzere ameliyat edildi. Ameliyat sonrası durumu iyi olan Nur hanım uyandı ve konuşabiliyor. Halen yoğun bakımda. Bundan sonraki süreçte; gerek patoloji sonuçları gerekse ameliyat sonrası filmler değerlendirilerek tedavi için bir yol haritası çizilecek."

"ZAMANA İHTİYACIMIZ VAR"

Prof. Dr. Çağlar Çuhadaroğlu ünlü sanatçının 'beyin kanseri olup olmadığı'na yönelik sorular üzerine; "Patolojiden net olarak böyle bir sonuç gelmeden beyinde ya da vücutta gördüğümüz hiçbir kitleyi baştan kanser olarak adlandırmıyoruz. Bunun için veriye ihtiyacımız var ve takipteyiz" diye konuştu.

"NORMAL BİR SÜREÇ"

Beyin ameliyatlarından sonra hiçbir sorun olmasa dahi ilerleyen birkaç gün hastaların yakın tedavi amaçlı yoğun bakımda tutulduğunu belirten Prof. Dr. Çağlar Çuhadaroğlu "Nur hanımı 2-3 gün yoğun bakımda tutacağız" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Nur Yerlitaş Altunizade Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (40)

Adınızı Yazın:

hastalık zor süreç, ALLAH tüm hastalara şifa nasip etsin , dermansız dert vermesin amin

13
4
yanıtYanıtla
ipek:

şehitlere hakaret edenler hariç

yanıt8
yanıt2
Cemmet Hulusi ERDEN.:

GEBERİRSEN ÇOK ÜZÜLÜRÜM.NE OLUR GEBERME OLURMU.SÜRÜM SÜRÜM SÜRÜN İNŞAALLAH HAİN.

10
6
yanıtYanıtla
Adım:

YORUMA ALLAH ŞİFA VERSİN YAZANLAR VAR ALLAH HASTALARA GAZİLERİMİZE VATANINI SEVENE ŞİFA VERSİN ŞEHİTLER MEHİTLER AMAN YETER DİYENEDE GÜN YÜZÜ GÖSTERMESİN İNŞALLAH AMİN

11
4
yanıtYanıtla
mustafa:

öl

10
5
yanıtYanıtla
ADA:

Aaaaa beynide varmış böyleleri 7 canlıdır kolay kolay ölmezler

8
4
yanıtYanıtla
Ömer faruk:

Şehitlerimize laf söyleyen bu karının sağlık durumu benin için hiç önemli değil

7
4
yanıtYanıtla
huri:

''Ne yapayım Allah Allah şehitler mehitler aman yeter'' diyen birine üzülmem mi gerekıyor aslaa

8
2
yanıtYanıtla
KRAL YORUMCU:

Bu modaci bozuntusuna hastanede kan gerekli olsa kanı bozuk olduğu için hiç bir kan grubu uymaz.

8
1
yanıtYanıtla
Acil şifalar:

Nur hanım Allahtan acil şifalar dilerim. İnsanların ne dediğine bakmayın siz. Bu ülke sizinle daha güzel. Sizin gibi Gülen ve gülümseyen, içi de dışı gibi piru pak insanlara ihtiyacımız var.

1
7
yanıtYanıtla
Tüm 40 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title