Haberler

Noterde anlaşamayan taraflar, sokak ortasında tekme tokat kavga etti

Güncelleme:

Manisa'da noter içerisinde araç alım satımı sırasında iki taraf arasında çıkan tartışma yumruklu kavgaya dönüştü. Yumruk ve tekmelerin havada uçuştuğu kavgayı, iş hanındaki esnaf ve vatandaşlar güçlükle ayırdı.

Manisa'da bir noterde alım satım işlemleri sırasında aralarında tartışma çıkan iki grup, noter çıkışında tekmeli yumruklu kavga etti. İki kişinin yaralandığı kavgayı vatandaşlar güçlükle ayırdı.

Olay, Şehzadeler ilçesi 1. Anafartalar Mahallesi Vakıf İş Hanı'nda bulunan noter önünde meydana geldi. İddiaya göre, noter içerisinde araç alım satımı sırasında iki taraf arasında tartışma çıktı. Büyüyen tartışma, noter dışına taşarak bir anda kavgaya dönüştü.

Noterde anlaşamayan taraflar, sokak ortasında tekme tokat kavga etti

YUMRUK VE TEKMELER HAVADA UÇUŞTU

Yumruk ve tekmelerin havada uçuştuğu kavgayı, iş hanındaki esnaf ve vatandaşlar güçlükle ayırdı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, kavga eden tarafları ifadelerini almak üzere karakola götürdü.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Şehzadeler Noter kavga Haberler

500

Yorumlar (9)

Osmanlı:

Osmanlının adaletini hasretle anıyorum... medeniyetin doğduğu imparatorluk... ottoman empire..

8
1
yanıtYanıtla
Vatandas:

Hem Canada hem Almanya da yasiyorum.. Sayisiz arac degistiriyoruz..Alirken de, satarken de inanin bu yazdigimiz yorumlara ayirdigimiz zamani gecmiyor.. Bu arada Noter e falan gitmiyoruz..Noterlik bir is degil. Hersey devlete ait yerler var,orada oluyor.sigorta sirketinin onayini ve ehliyet gisteriyoruz sadece..Satan kisi gelmiyor. Almanya da kagidini sana veriyor, arac senin..Canada da ruhsatin arkasini imzaliyor, arac senin..

8
1
yanıtYanıtla
AVRUPA:

AVRUPA MEDENİYETTİR. GELİŞMİŞLİKTİR.

yanıt4
yanıt6
kıyı:

suç bizde. . her şeyin içine o kadar dolandırıcılık sokmuşuz ki. . . noter satışlarındaki o titizlik olmasa dolandırılan o kadar kişi, kurum olur ki türkiyedeki mahkeme sayısı on katına çıksa baş edemez. . . malesef ama gerekli noter . . .

yanıt1
yanıt0
MECZUP:

İYİ Kİ ORADA YAŞIYORSUN BİRDE HAVA ATIYORSUN BAAAK BİZDE ESKİDEN AMBULANSLARDA ÇAMAŞIR PARDON SERUM ASMAYA YER YOKTU ŞİMDİ ÇOK ŞÜKÜR ELHAMDÜLİLLAH VAR HATTA ESKİDEN BUZDOLABI ÇAMAŞIR MAKİNASI BİLE YOKTU ŞİMDİ VAR ESKİDEN BOĞAZDA KÖPRÜ YOKTU ATI ALAN ÜSKÜDARI GEÇEMİYORDU ŞİMDİ VAR O YÜZDEN ATI ALAN ÜSKÜDARI GEÇTİ.

yanıt9
yanıt1
murat:

millette tahammül sıfır herkes diken üstünde dövecek adam arıyor. . .

8
1
yanıtYanıtla
murat turat:

ne diyorsun kocum sen. öyle birsey yok hersey rutin ülkede

yanıt0
yanıt1
Dr:

Herkes kavga etmey için hazır bekliyor bir fırsat olsun diye

5
0
yanıtYanıtla
Yasin:

Boş beleş

3
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title