Haberler

Nihat Kahveci: "Kendimi Yeniden Doğmuş Gibi Hissediyorum"

Vılla Real - (dha - Özel) - İspanya'nın Real Sociedad Takımında 5 Sezon Oynadıktan Sonra Bu Sezon Villareal'e Transfer Olan Nihat Kahveci, Yeni Takımıyla İlk Antrenmanına Çıktı.

VILLA REAL - (DHA - ÖZEL) - İspanya`nın Real Sociedad takımında 5 sezon oynadıktan sonra bu sezon Villareal`e transfer olan Nihat Kahveci, yeni takımıyla ilk antrenmanına çıktı.

Bu sezon Inter Toto Kupası`nda mücadele edecek olan Villareal, diğer takımların aksine sezonu erken açarak, Nihatlı yeni kadrosu ile yeni sezon hazırlıklarına başladı. Real Sociedad`dan Nihat ile Arsenal`dan Fransız oyuncu Robert Pires`i renklerine bağlayarak, daha da güçlenen Villareal`de ilk hedef Inter Toto Kupası`ndan çıkarak UEFA Kupası`na katılmak.

İspanyol ekibi, ilk çalışmasını Şilili teknik adam Manuel Pellegrini yönetiminde yaparken, antrenman sonrası DHA`nın sorularını yanıtlayan milli futbolcu Nihat Kahveci hedefinin Villareal forması ile İspanya Ligi`nde gollerine kaldığı yerde devam etmek olduğunu söyledi.

Real Sociedad formasıyla geçen yıl mutsuz bir sezon geçirdiğini, zaman zaman kulübü tarafından takımdan ayrılmak istemesi nedeniyle oynatılmayarak cezalandırılmasının kendisini çok üzdüğünü ifade ederek, ¨Herşeyi unutmak istiyorum. Artık tüm gücümle Villareal`de yeni başarılara imza atmak için çalışacağım¨ dedi.

Aralarında Türk takımları olmak üzere çok sayıda takımdan transfer teklifi aldığını, ancak bu teklifler içinden sadece Villareal`i seçtiğini vurgulayan başarılı futbolcu, ¨Bunun en büyük sebebi küçük bir kasabanın büyük takımı olan Villareal`in her zaman kendisine büyük hedefler seçmesi ve bunda da başarılı olması¨ diye konuştu.

Villareal`le 5 yıllık sözleşme imzaladığını hatırlatan milli futbolcu, ¨İspanya`yı ve İspanya ligini çok seviyorum. Amacım futbol kariyerime İspanya`da nokta koymak. Kadromuzda Riquelme, Pires, Jose Mari gibi kaliteli futbolcular var. Böyle başarılı futbolcularla oynamak benim için bir avantaj olacağını ve daha büyük başarılar elde edeceğimi düşünüyorum. Yeni bir takım ve yeni hedefler beni daha fazla motive ediyor. Kendimi yeniden doğmuş gibi hissediyorum. Umarım herşey düşündüğüm gibi gerçekleşir ve hem kendim hem de kulübüm adına daha büyük başarılara imza atarım. Bu gücü kendimde hissediyorum¨ ifadelerini kullandı.

Dünya Kupası`nı televizyondan takip ederken, Türkiye`nin bu kupada yer alamamasının kendisini çok üzdüğünün altını çizerek, ¨İsviçre`ye 4 gol atıp, 4 gol yiyerek elendik. Milli takımımız dünyanın en güzel futbol oynayan takımlarından biri. Seyircimiz dünyanın en renkli, en ateşli taraftarlarından biri ancak gelin görün ki Almanya`da yoksunuz. Üzülmemek elde değil. Biz Dünya Kupası`na katılmak için herşeyi yaptık. Ama başarılı olamadık. Artık önümüze bakmalıyız¨ şeklinde konuştu.

Nihat, Dünya Kupası`ndaki favorisinin Almanya olduğunu belirterek, finalde Almanya ve Fransa`nın karşılaşacağını düşündüğünü ve kupayı evsahibi Almanya`nın kazanacağını söyledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title