Haberler

Nihat Hatipoğlu, Çocuk Tacizcileri İçin Açtı Ağzını Yumdu Gözünü: En Ağır Ceza Verilmeli

Güncelleme:

Sosyal medya hesabından çocuk tacizcileri için ağır ifadeler kullanan ilahiyatçı Nihat Hatipoğlu, "Yerine, yurduna, aidiyetine bakmadan en ağır ceza verilmeli" dedi.

Ünlü ilahiyatçı Nihat Hatipoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada toplumun kanayan yarası haline gelen çocuk tacizcileri için sert ifadeler kullandı.

"EN AĞIR CEZA VERİLMELİ"

Sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Nihat Hatipoğlu, "Çocuk tacizcisi rezillerin yerine, yurduna, aidiyetine bakmadan en ağır ceza verilmeli" dedi.

"TOPLUMU KİRLETMELERİNE MÜSADE EDİLMEMELİ"

Hatipoğlu, "Bu gibi tiplerin toplumu kirletmesine müsade edilmemeli" ifadelerini kullandı.

İşte Nihat Hatipoğlu'nun o paylaşımı;

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Nihat Hatipoğlu Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Galatasaray'ın Adana Demirspor kamp kadrosu! Kadroda kimler var? Hudutsuz Sevda nerede çekiliyor? Hudutsuz Sevda setleri nerede?
500

Yorumlar (13)

BAHRI UYGUN:

AAAAA. . . İLK DEFA TECAVÜZ KONUSUNDA KONUŞMUŞ. . . . HAYRETLE KARŞILADIK. . . SEVİNDİK. . .

11
10
yanıtYanıtla
sariksiz hoca:

hoca zirvaliklari birakip Allaha imana bir adim atmis asil mesele kücük cocuklarla evlilik caiz diyen sarikli seytanlarin azginliklarini gidermek aslinda cok basit kendi sapik emelini kendine uygulamak hakkani olur.

3
6
yanıtYanıtla
kanuni:

ÇOCUK İSTİSMARCILARI MAHKEMESİZ DİREK İDAM.TERÖRİSTLERE VATAN HAİNLERİNE.SORGUSUZ İDAM.YETER ARTIK BU GÜZELİM ÜLKEMİZDE PİSLİKLERİ İSTEMİYORUZ.

7
0
yanıtYanıtla
enki:

bu ülkedeki en büyük sorun kontrolsüz yurtlardır. devletin kontrol mekanizmaları çalıştırılmamakta.

5
0
yanıtYanıtla
cemal:

bayagi gec kaldiniz hocam bu sapiklar yok edilmeli bazi sapik siyasilerin kücügün rizasiyla büyügün istegiyle gibi söylemleride cogalmalarina katkida bulunuyor

4
0
yanıtYanıtla
fırat aşar:

nihayet ilk defa doğru konuştun nihat paralıoğlu

1
2
yanıtYanıtla
GERCEK:

Idam gelmezse hicbirseyduzelmez baziulkelerde idamvar amerikada idamvar bizdenedenolmasin buinsanlarin azginligi gittikce artiyor idam start LAN

2
0
yanıtYanıtla
.....:

Sapığın tek cezası vardır o da ölüm.

1
0
yanıtYanıtla
Ebu Abdullah:

Bu Nihat bin Hatipoğlunun evlilik dışı ilişkiler hakkında böyle sert konuştuğunu ne gördüm nede duydum. Sorunun kaynağına hiç değinmez cünkü ekmeğini kaybeder

1
0
yanıtYanıtla
hasan 1:

rahmetlik uğur mumcu bilgi birikim sahibi olmadan peşin ön yargılı fikir sahibi oluyoruz derdi. elbete çocuk tacizlerine en ağır cezalar verilmeli. Amma velakin birkaç şerefsizin yaptığını tüm yurtları ve benzer evleri zan altına bırakmak doğru değil. ben Diyarbakır da kaldım tinerci ve sokak dengesiz kapkaç çocukları toplatıldı yetim yurtlara yerleştirildi büyük problemli yaşandı bu yüzden evler tutuldu problemli çocuklar 4-6 kişilik öğretmen psikologlar gözetimde evlere yerleştirildi

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title