Haberler

Niğde: Niğde'de Yerel Yönetimler

- Niğde Belediye Başkanı Mümin İnan, halka hizmetin Hakk'a hizmet olduğuna inandığını belirterek, hizmetin en güzelinin, koltukta oturup emir vererek değil bizzat sahada işin başında yapılanı olduğunu söyledi.

- Niğde Belediye Başkanı Mümin İnan, halka hizmetin Hakk'a hizmet olduğuna inandığını belirterek, hizmetin en güzelinin, koltukta oturup emir vererek değil bizzat sahada işin başında yapılanı olduğunu söyledi.

Belediye başkanı seçildiği ilk günden bu yana halkın içerisinde olmak için çaba gösterdiğini, yaptığı her işte halkın ve Hakk'ın rızasını kazanmak için uğraştığını ifade eden İnan, yine bu uğurda çalışmalarını sürdüreceğini belirtti. Daha güzel ve yaşanabilir Niğde için tam bir ekip çalışması içerisinde hareket ettiklerini vurgulayan İnan, "Niğde, büyük ve gelişmiş illerin arasında sıkışıp kalmış. Bir türlü kabuğunu kıramıyor. Ancak en kısa sürede bu kabuğu kırıp gelişmiş bir il olmak zorundayız. Bu nedenle ilimizin gelişime ayak uydurabilmesi için bazı yapısal değişiklikler başlattık. Kent merkezinde artan araç sayısı bizi alternatif yollar bulmaya itiyor. Bu nedenle Bor-Niğde arasında yol genişletme çalışması, il merkezinde ana arterlerdeki trafik yoğunluğunu azaltmak için alternatif yollarda genişletme çalışmaları başlattık. Bunun yanında alternatif yeni yollar açmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Çevre yolu bağlantısı üzerinde Sazlıca Beldesi yolu ve Bor yolu bağlantısında orta refüj yapım çalışmalarını başlattık. Bir yandan araç yolları genişletilecek, bir yandan da yürüyüş yolları yapılacak. Yaklaşan kış mevsiminde vatandaşlarımızın mağdur olmamaları için şu ana kadar 6 bin metre bordür taşı döşendi" dedi.

Sosyal bir kent olabilmenin kolay olmadığını ama bunu başarmak için gayret sarf ettiklerini belirten İnan, "İnsanlarımızın canları istediğinde çıkıp gezebileceği stres atabileceği mekanlar oluşturuyoruz. İlimize büyük bir şelale yapacağız. İlhanlı Mahallesi'ndeki üst geçit yanında başlatılan şelalenin düzenleme çalışmaları sürüyor. Doğal gaz hattı geçen bölgelerde asfalt yapım çalışmaları son hızıyla devam ediyor" diye konuştu.

(TA-MT-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu? LİLA Kağıt kurucusu kimdir? Lila Kağıt sahibi Abdullah Öğücü kimdir? Lila Kağıt halka arz oldu mu? Lila Kağıt katılım endeksine uygun mu? HALKA ARZ TAKVİMİ 26 Nisan hangi burç? 26 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 26 Nisan tarihi hangi burç olur? ÇÖL TOZU SON DAKİKA! Çöl tozu nedir? Çöl tozundan nasıl korunulur, zararları ne? Brighton - Manchester City maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Brighton- Manchester City maçı kaç kaç bitti? #9917 KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? ÇÖL TOZU hangi illerde görülecek? Çöl tozu kaç gün sürecek, ne zaman bitecek? 26 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? DİKKAT: Meteoroloji sarı uyarı nedir? #128993 Çöl tozunun sağlığa zararı var mı? 26 NİSAN TV YAYIN AKIŞI #128250 Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Gelinim Mutfakta CANLI İZLE #128112 26 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title