Haberler

Niğde'de Ufuk Projesi Devam Ediyor

Niğde Belediyesi’nin Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığıyla sürdürdüğü Efendibey kentsel Dönüşüm projesinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Niğde Belediyesi'nin Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığıyla sürdürdüğü Efendibey kentsel Dönüşüm projesinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Bu kapsamda İmamhatip Lisesi yıkılarak bulunduğu yer meydana dönüştürülecek ve meydanın alt katı otoparka ayrılacak, otoparkın yanından altgeçitle Niğde Evleri'nden gelen yol bankalar Caddesi'ne bağlanacak.

Niğde'nin Ufuk Projesi olan Kentsel Dönüşüm'de bir yandan binalar yükselirken diğer yandan yol, kavşak ve altyapı çalışmaları da yoğun bir tempoyla sürüyor.

Şehrin çehresini büsbütün değiştirecek projede Niğde evlerinden başlayan 40 metrelik yolun İmamhatip Lisesi'nin yıkılmasıyla yapılacak alt geçitle Bankalar Caddesi'ne bağlanacağını söyleyen Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan," Bu sayede hem Niğde Evleri'ne ulaşım kolaylaşarak yürüme mesafesinde gidilebilecek hemde Emniyet Müdürlüğü kavşağındaki trafik yoğunluğu bertaraf edilmiş olacak. Mevcut İmamhatip Lisesini yıkarak meydan haline getireceğiz, meydanın altına katlı otopark yaparken yan taraftan alt geçitle yolu Bankalar Caddesi'ne bağlayacağız. İnşallah bu hizmetimiz Niğde'mize hayırlı olur" dedi.

Yeni İmamhatip Lisesi İnşaatı Yüzde 80 Aşamasında

Yeni İmamhatip Lisesinin son derece modern ve günümüz şartlarına uygun olarak inşa edildiğini vurgulayan Belediye Başkanı Faruk Akdoğan geçici bir süreyle İmamhatip Lisesinin Ahmetpınarı Mevkii'nde eğitim vereceğini ve 2017-2018 eğitim öğretim dönemini orada tamamlayacağını belirtti. Akdoğan, "İmamhatip okulumuzun inşaatı yüzde 80 mertebesine geldi. Kentsel dönüşüm alanı içerisindeki Halil Kitapçı Okulu'nun olduğu yere 32 derslikliİmamhatip Lisesi ve onun yanına 200 kişilik öğrenci pansiyonumuz yapılıyor. Kısmet olursa bu sene sonuna kadar o binanın yapımı tamamlanacak. Son derece modern ve günümüz şartlarına uygun bir İmamhatip Lisesine kavuşmuş olacağız" şeklinde konuştu. - NİĞDE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Faruk Akdoğan Niğde Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Real Sociedad Real Madrid maçı CANLI izle! 26 Nisan Arda Güler'in Real Madrid maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Arda Güler GOL izle! Real Sociedad – Real Madrid Arda Güler GOL izleme linki var mı? Süper Lig puan rekoru kaç? Süper Lig'de en çok puanı hangi takım aldı? Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD'ye ne zaman gidiyor? 9 Mayıs'taki ziyaret ertelenmişti Adana Demirspor Galatasaray maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Adana Demirspor GS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title