Haberler

Nevşin Mengü'den "Kendi polisime saldırmam" diyen Cüneyt Arkın'a yanıt

Güncelleme:

Cüneyt Arkın'ın sosyal medyadan kendisine verdiği cevapla ilgili açıklama yapan Nevşin Mengü, "Cüneyt Arkın'ın bilmediği şeyler var" dedi.

Gazeteci Nevşin Mengü, Rusya'da çıkan olaylarda polislere saldıran bir göstericinin görüntülerini paylaşarak, "Cüneyt Arkın gibi Rus aktivist" şeklinde bir benzetmede bulundu. Bu sözlere cevap veren Cüneyt Arkın ise "Fakat Cüneyt Arkın kendi polisine askerine saldırmaz" ifadelerini kullandı.

"CÜNEYT ARKIN'IN BİLMEDİĞİ ŞEYLER VAR"

Arkın'ın bu sözleri sosyal medyada gündem oldu. Nevşin Mengü de gelen tepkilere YouTube hesabından yaptığı yayında cevap verdi. "Bir espri yaptım. Cüneyt Arkın da cevap vermiş" diyen Mengü, "Buna bayıldılar. Şöyle kapak, Cüneyt şöyle geçirdi, böyle geçirdi falan.. İyi bir şey yaptıklarını sanıyorlar ama ulusun birliktelik duygusunun yok ediyorlar. Çok zeki olduklarını sanıyorlar ama bu çok tehlikeli bir gidiş. Bu böyle giderse Türk toplumu hasta olur. Espri yaptı aslında, kızmam gülüp geçerim. Cüneyt Arkın'ın bilmediği şeyler var" dedi.

GÖZLER CÜNEYT ARKIN'DA

Nevşin Mengü'nün bu sözlerinin ardından gözlerin çevrildiği usta oyuncu Cüneyt Arkın'ın herhangi bir açıklama yapıp yapmayacağı ise merak konusu oldu.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Nevşin Mengü Cüneyt Arkın Rusya Magazin Haberler

500

Yorumlar (90)

consınov:

Beyinsiz gafil, senin bilip de Cüneyt Arkının bilmediği ne olabilirki !?

63
18
yanıtYanıtla
KASTAMONU:

nevşin istiyor ki herkes nevşin gibi duruş sergilesin onun ideolojisi doğru senin yolun yanlış cüneyt abimiz tarihini bilen bu ülkeyi gerçekten iyi tanıyan okuyan araştıran bir insan nevşin yaptığı espiriyi bir asker yada bir polis yada ülkesini seven bir vekil yapsaydı güler geçerdi nevşin gibi biri yapınca böyle bir laf sokmuş cüneyt abi çünkü nevşinin geçmişini biliyor gittiği yolu biliyor öyle insana böyle cevap verilir

53
16
yanıtYanıtla
cesur yürek:

şu kızdaki cesaret buradakilerin toplamında yok. helal olsun.

19
47
yanıtYanıtla
naci ahmet:

kız espirili bir yorum yapmış cüneyt bey cahilce bir tepki göstermiş aslında cahil degil bir doktor ama herhalde bunamış

18
44
yanıtYanıtla
ALİ:

CÜNEYT abimiz bilgisinin zekatını verse bunun gibi on vatan haini eder

yanıt10
yanıt10
ahmet:

battıkça batıyorsun nevşin kızım

47
13
yanıtYanıtla
GÜNEY:

Senin bildiklerin, Cüneyt Arkın ın unuttukları kadardır.

47
13
yanıtYanıtla
MEMDUH:

ULUSUN BİRLİKTELİĞİNİ BOZAN SİZSİNİZ . AMERİKAN UŞAĞI HAİNLER .

43
15
yanıtYanıtla
Yadeler:

Vay gazeteci hanim bugun cuneyit arginin rol icabi kavgsina esbiri yaparsin yarin birgun biri sana esbiri yaparsa ne olur yapma habercilik yikici lik deyil hele hele yasadigin ulkenin deyerlerini inciltmek hicde deyil herkes isini iyi yapsin esbiri yaptigin kisi turkiyede yuz binlercenin icden klapten sevilen kisi yuce mevlam onun gibi sevilen kisilere uzun omurler versin sanada akil fikir versin

yanıt0
yanıt1
Mehmet Mustafa:

Bilmediğini öğret sana bir daha gecirsin

43
15
yanıtYanıtla
Tüm 90 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title