Haberler

Nevşehir: Nevşehir'de 2 Vali Yardımcısı ve 4 Kaymakam'ın Görev Yeri Değişti

- Kaymakamlar Kararnamesi ile Birlikte Nevşehir'de 2 Vali Yardımcısı ile 4 Kaymakam'ın Görev Yerleri Değişti.

- Kaymakamlar Kararnamesi ile birlikte Nevşehir'de 2 Vali Yardımcısı ile 4 Kaymakam'ın görev yerleri değişti.

Cumhurbaşkanı Ahmet Nejdet Sezer tarafından onaylanarak Resmi Gazete'de yayınlanan Kaymakamlar Kararnamesi sonrasında, Nevşehir Vali Yardımcısı Adnan Türkdamar Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü Daire Başkanlığı görevine, Vali Yardımcısı İsmail Tezel ise Trabzon Vali Yardımcığı görevine atandı. Türkdamar ve Tezel'den boşalan Nevşehir Vali Yardımcılığı görevine ise Aydın Vali Yardımcısı Ali Kazgan getirildi. Diğer Vali Yardımcığı kadrosuna ise atama yapılmadı.

Kararname ile birlikte Gülşehir, Acıgöl, Kozaklı ve Ürgüp Kaymakamlarının da görev yerleri değişti. Ürgüp Kaymakamı Dr. Nejdet Türker Seydişehir Kaymakamlığı'na, Acıgöl Kaymakamı Bedrettin Özmen Uzundere Kaymakamlığı'na, Gülşehir Kaymakamı İnci Sezel Becel Malatya Vali Yardımcılığı'na, Kozaklı Kaymakamı Ayhan Kartlı ise Taşköprü Kaymakamlığı'na atandı. Kozaklı ve Acıgöl Kaymakamlıkları için yeni atama yapılmazken Ürgüp Kaymakamlığına Taşköprü Kaymakamı Recep Soytürk, Gülşehir Kaymakamlığı'na ise Bayburt Vali Yardımcısı Süleyman Yıldırım atandı.

(MÖZ-ŞA-ŞA-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title