Haberler

Nevra Serezli, Kendi Hikayesi İçin Yeniden Beyazperdede!

Nevra Serezli; senaryosunu okur okumaz rol almaya karar verdiği filmin kendi hayatıyla çok örtüştüğünü belirtiyor ve "Senaryoyu oğlum Murat yazdı sandım!"

Eşi Metin Serezli'yi geçtiğimiz aylarda kaybeden Nevra Serezli ; bir ay süren çekimler için "Hiç bitmesin istedim, hayatımın en güzel dönemiydi" derken, kendi hayatında birebir aynı şeyleri yaşadığını ve bu süreçte çekimlerin kendisine terapi gibi geldiği söylüyor.

Tolga Örnek'in yazıp yönettiği, TAFF Pictures'ın yapımcılığını üstlendiği sıcak, samimi, hepimize ait bir öyküyü anlatan"Senin Hikayen"de babaanne olma arzusuyla yanıp tutuşan Meral karakterini canlandıran Nevra Serezli ; torunlarına, ailesine çok düşkün, yemek yapmayı, yedirmeyi çok seven bu karaktere hiç de yabancı olmadığını belirtiyor. 10 yıl aradan sonra "Senin Hikayen" ile sinemaya dönmeye karar verişini "Senaryoyu 40 dakikada okudum, 41. dakikada kararımı vermiştim" şeklinde anlatan Serezli; hikayenin kendi hayatıyla neredeyse birebir örtüşmesinin kararına büyük etkisi olduğunu vurguluyor ve ekliyor: "Senaryoyu ilk okuduğumda oğlum Murat yazdı dedim. Hayat hikayemiz, başımızdan geçenler hatta aramızdaki replikler bile aynıydı".

Nevra Serezli, herkesin hayatına farklı noktalardan dokunan"Senin Hikayen"in için "Evet benim hikayem, ama izlerken senin de hikayen... İzleyen herkes, "İşte, aynı biz, gördün mü bak!" diyecek" yorumunu yaparken, filmin esas başarısının da bu noktada yattığının altını çiziyor.

Filmde canlandırdığı karakteri gibi kendisinin de torun için çocuklarına çok baskı yaptığını anlatan Nevra Serezli, "Torun sevgisi, yaşlılıkta yaşanan bir aşk gibi" derken; yine filmde olduğu gibi geliniyle çok iyi anlaştığının altını çiziyor. "Senin Hikayen"in çekimlerinin, duygularının çok yoğun olduğu bir dönemde gerçekleştiğini, zaman zaman çok üzüldüğü sahneler olsa da, kendisi için terapi gibi olduğunu ve çok iyi geldiğini söyleyen Serezli; "Çekimler hiç bitmesin istedim, hayatımın en güzel dönemiydi" diyor.

Başrollerin yanı sıra, İdil Fırat, Başay Okay, Levent Can, Murat Serezli, Yeşim Ceren Bozoğlu, Şirin Kılavuz, Gözde Kocaoğlu ve Yeliz Orçin'in de rol aldığı "Senin Hikayen"de; Cem Bender ve Tolga Örnek'in oğlu Derin Örnek de konuk oyuncu olarak izleyici karşısına çıkıyorlar. TAFF Pictures'ın yapımcılığını üstlendiği "Senin Hikayen"; 27 Aralık 2013 Cuma günü beyazperdede sinemaseverlerle buluşacak.

Kaynak: Bültenler / Kültür Sanat

Nevra Serezli Metin Serezli Tolga Örnek Kültür Sanat Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title