Haberler

Neslihan Atagül Aşkını Anlatmaya Doyamadı

Güncelleme:

Ünlü oyuncu, bir dergiye röportaj verirken 'Fatih Harbiye' dizisinin setinde aşk yaşamaya başladığı sevgilisi Kadir Doğulu için "Onu tanımlayacak cümle bulamıyorum" dedi.

Fatih Harbiye dizisiyle başlayan Neslihan Atagül - Kadir Doğulu aşkı tam gaz devam ediyor.

"BİR SÜREDİR ÇOK AŞIĞIM"

Ünlü bir magazin dergisinin kapak kızı olan Atagül, özel röportaj verdiği sırada Kadir Doğulu'ya bir kez daha ilan-ı aşk etmeyi ihmal etmedi. Güzel oyuncu, sevgilisi için şu sözleri söyledi:

"Bir süredir çok aşığım. Çok, en, fazla gibi bir şeyin fazlalığını ölçen ne kadar tanımlama varsa, hepsini de aşkımı anlatırken içtenlikle kullanabilirim."

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Neslihan Atagül Fatih Harbiye Kadir Doğulu Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (17)

...:

YA BU KIZIN NERESİ GÜZEL. KADİR SEN AYNAYA HİÇ BAKMIYON BELLİKİ

4
12
yanıtYanıtla
naz ççmobilWeb@haberler.com:

Ne çok kıskanç var ya kız güzel be

1
7
yanıtYanıtla
gozdemobilWeb@haberler.com:

Bu tiple o yakışıklı çocuğu buldun tabi birakmazsin.Kadire de sasiyorum etrafında ne kızlar vardır kim bilir bula bula bu çocuk tipli mor dudaklı kızı bulmuş tuhaf gercekten

5
3
yanıtYanıtla
SAMSUN''LU:

ŞİMDİLİK!!!!!!!!!!!!!!!!!

6
1
yanıtYanıtla
nermacMobil-ANDROID:

çok tatlisiniz sevuoruz sizi

2
3
yanıtYanıtla
pehh:

KADİRR KADİRRR. . . YAKIYOSUN KENDINI BU KIZLAAAAAAAAAAAAAA

2
3
yanıtYanıtla
EBUBEKİR ZOZANİmobilWeb@haberler.com:

Aşkmış yemişim öyle aşkı

3
1
yanıtYanıtla
yesmobilWeb@haberler.com:

Neyine asik oldu bu ladir .d

1
2
yanıtYanıtla
DEVLETmobilWeb@haberler.com:

Devlet yaşayan bir organizmadır ruhunu milletten alır millet istediği rejimi getirir veya götürür buna yön veren yegane güç millettir.

0
2
yanıtYanıtla
berivan budak:

bence ikisi çok yakısıyorlar o kızın neyine aşık oldun diyen şahısların allah bilir tipleri nasıldır ayrıca gönül bu elbet birseyinden etkilenmiş sevmiştir

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title