Haberler

Nazillili İşadamları, Belediye Başkanı Alıcık'ı Ziyaret Etti

Güncelleme:

Nazilli Genç İşadamları Derneği Yönetim Kurulu üyeleri, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Nazilli Genç İşadamları Derneği (NAZGİAD) Yönetim Kurulu Üyeleri, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

NAZGİAD Başkanı Hakan Karakaş, Yönetim Kurulu Üyeleri Erol Karakuş Uygar Karadayı Hakan Telliel ile Dernek Üyeleri İrfan Harmancı, Mesut Yörükoğlu, Hakan Kumcuoğlu, Enes Karakaya, Mehmet Şahin, Teoman Değirmenci, Ahmet Günver, Hilmi Baysal, Ahmet Özova, Murat Gündoğdu, Ziya Aksüt, Ahmet Bilgenoğlu ve Vahit Aysan, Belediye Başkanı Haluk Alıcık'ı makamında ziyaret etti. Yeniden Nazilli Belediye Başkanı seçilen Haluk Alıcık'a Nazillili Genç İşadamları Hayırlı olsun dileklerinde bulunurken geçen dönemde başkan Alıcık'ın çalışmaları ve verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ettiler. Nazilli'de faaliyet gösteren bir sivil toplum kuruluşu olarak Nazilli'nin menfaatleri doğrultusunda her zaman yerel yönetimin destekçisi olacaklarını belirten Dernek Başkanı ve üyeleri, Alıcık'a yeni dönem için başarı dileklerinde bulundular.

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık ise NAZGİAD'ın Nazilli'nin lokomotif bir Sivil Toplum Kuruluşu olduğunu belirterek ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Alıcık, bu güne kadar NAZGİAD gibi Sivil Toplum Kuruluşu örgütleri ile uyum içerisinde, karşılıklı saygı sevgi ve hoşgörü çerçevesinde Nazilli için çalışıp hizmet ürettiklerini ifade ederek, "Bundan sonra da Nazilli için hep birlikte el birliği ve güç birliği içerisinde daha da çok çalışacağız. Nazilli'yi karşılıksız sevmeye devam edip, Nazilli'nin şehri emin-i olmak için çok daha fazla gayret ve çaba sarf edeceğiz" dedi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haluk Alıcık Yörükoğlu Nazilli Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title