Haberler

Nazan Öncel'in Son Gözbebeği!

Kendi Albümüyle Birlikte Üç Projeyi Eş Zamanlı Olarak Bitirmeye Çalışan Nazan Öncel'in Son Gözdesi Bilgi Üniversitesinde Sahne ve Gösteri Sanatları Öğrencisi Olan Gökcan Sanlıman.

KENDİ ALBÜMÜYLE BİRLİKTE ÜÇ PROJEYİ EŞ ZAMANLI OLARAK BİTİRMEYE ÇALIŞAN NAZAN ÖNCEL'İN SON GÖZDESİ BİLGİ ÜNİVERSİTESİNDE SAHNE VE GÖSTERİ SANATLARI ÖĞRENCİSİ OLAN GÖKCAN SANLIMAN.

Son iki yıldır genç rock müzisyenlerinin sürekli kapısını çalmalarının, Öncel'den beste istemelerinin ve görüşlerine sık sık başvurmalarının üzerine, Sokak Kızı destek olduğu pop şarkıcılarının yanı sıra eskiden olduğu gibi rock müzisyenleriyle de daha yakından ilgilenmeye ve onlarla birlikte projeler üretmeye başladı.

Müzikle iç içe bir yaşam süren Gökcan Sanlıman'a çocukluğundan beri kol, kanat geren Nazan Öncel albümünün Prodüktörlüğünü de üstlenerek genç müzisyene üç eseriyle destek oldu. Ünlü bestecinin şarkılarının en yakın takipçisi ve hayranı olan Gökcan Sanlıman, "Kokoş Lolita"yla büyük ses getireceğe benziyor. Ve anlaşılan o ki, Öncel bir Star yaratmak arifesinde.

"Gökcan'ın genç yaşına rağmen, yaşından beklenmedik bir olgunlukla yazdığı şarkılarını takdir ediyorum. Umarım onun müziğine müzik severler de benim kadar ilgi duyarlar," diyen besteci sözlerini şöyle tamamladı: "Zaten Onun yaman bir müzisyen olacağı daha çocukluğundan belliydi."

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title