Haberler

Naz Çağla Irmak kimdir?

Güncelleme:

Son olarak, azmiyle kanser hastalarına örnek olan, vefat haberi Türkiye'yi yasa boğan Neslican Tay'ın hayatı Demir Kadın filmiyle başrol oyuncusu olarak izleyiciyle buluşacak olan Naz Çağla Irmak kimdir?

Naz Çağla Irmak kimdir? sorusunun yanıtı merak edilen konular arasında yer alıyor. Kırgın Çiçekler dizisinde Kader karakteriyle tanıdığımız Naz Çağla Irmak, kanser hastası Neslican Tay'ın hayatını konu alan Demir Kadın filminde Neslican'ı canlandıracak. En son Tövbeler Olsun dizisinde canlandırdığı Aylin karakteriyle akıllarda yer eden genç oyuncu Naz Çağla Irmak araştırılıyor. Peki, Naz Çağla Irmak kimdir? Türkiye'nin en kapsamlı haber sitesi, Haberler.com ile haberler devam ediyor.

NAZ ÇAĞLA IRMAK KİMDİR?

Naz Çağla Irmak (d. 17 Aralık 1997, Ankara), Türk dizi, sinema ve tiyatro oyuncusudur.

Hülya Gülşen Irmak'ın kızı olan Naz Çağla Irmak, dizi kariyerinde ilk olarak annesiyle birlikte Bizim Evin Halleri isimli yapımda kamera karşısına geçti. Bizim Evin Halleri dizisi ile profesyonel kariyerine adım atmış olsa da asıl çıkışını ATV ekranlarında yayınlanmaya başlayan Kırgın Çiçekler dizisi ile sağladı. 2019'da vizyona giren Çakallarla Dans 5 filminde yer aldı. En son Dostoyevski'nin Tiyatro sahnesine uyarlanan eseri "Westend – Batının Sonu" oyununda yer aldı.

ROL ALDIĞI TİYATRO OYUNLARI

Westend - Batının Sonu / Oyuncu - 2019

Timsah / Oyuncu - 2018

FİLM VE DİZİLERİ

Demir Kadın Neslican (Sinema Filmi 2021)

Ayak İşleri (Yasemin, TV Dizisi 2021) Haberler.com son dakika haberler, gündem haberler ve tarafsız haberler için okumaya devam edin.

Tövbeler Olsun (Aylin Necipli, TV Dizisi 2020)

Amacı Olmayan Grup (Sinema Filmi 2020)

Çakallarla Dans 5 (Leyla, Sinema Filmi 2018)

Kırgın Çiçekler (Kader, TV Dizisi 2015-2018)

Bizim Evin Halleri(TV Dizisi 2014)

Şimal Güdüm
Haberler.com - Gündem

Naz Çağla Gündem Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title