Haberler

Nagihan Karadere ile Sema Aydemir, Canlı Yayında Birbirine Girdi

Güncelleme:

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor yarışmasında, geçtiğimiz sezon birlikte mücadele eden eski milli atletler Nagihan Karadere ile Sema Aydemir canlı yayında birbirine girdi.

Survivor'da geçen sezon birlikte yarışan eski milli atletler Nagihan Karadere ile Sema Aydemir arasında canlı yayında gerginlik yaşandı. Survivor 2018'de ayrı takımlarda yer alan Nagihan Karadere ile Sema Aydemir arasında yarışma boyunca sık sık sert tartışmalar yaşanmıştı. Survivor'da başlayan gerginlik, bir sene sonra Survivor Ekstra programında da devam etti.

Nagihan Karadere ile Sema Aydemir Canlı Yayında Birbirine Girdi

CANLI YAYINDA GERGİN ANLAR!

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor Ekstra'da Furkan, All Star'da Nagihan'ın Adem'e ettiği sitemi hatırlatınca eski defterler açıldı. Nagihan ve Sema arasında gerginlik yaşandı. Nagihan'ın Sema'ya 'Hızlı ama bal yapmayan bir yarışmacısın' dedi. Sema ise 'Ben senin gibi son bir ay puan yapmadım' cevabını verince tansiyon yükseldi.

Nagihan Karadere ile Sema Aydemir Canlı Yayında Birbirine Girdi

"KENDİNİ SUYA AT"

Sema'ya sert tepki gösteren Nagihan, "Adada kızlar bir araya gelip beni dışladınız. Yarışmada 'Günaydın', 'Nasılsın' dedim, cevap vermedi. Saçımı ördü, ada konseyinde bile söyledi" ifadelerini kullandı. Sema da "Takım arkadaşlarının günahına giriyorsun. Güç oyununda benimle dalga geçtin. 'Direnme, kendini suya at' dedin" şeklinde konuştu.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Nagihan Karadere Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (14)

huuuu:

nagihan haklı

6
2
yanıtYanıtla
Kürşad:

Beyin bedava

7
0
yanıtYanıtla
Neslihan acmaz:

Bu sene bakmıyorum geçen sene nagihanın hakkını yediler artık sinşrimi bozamam bütün türkiye nagihanı tutuyor seviyordu haksızlık yapıldı

7
0
yanıtYanıtla
işl:

Acun survivor türkiye yunanistan türkiye formatında battı. Acil bir şekilde yeni takım kuracak sema ile nagihanı tekrar al iki kozlarını paylaşsın tekrar

5
1
yanıtYanıtla
Anka:

o değilde nagihan omuzlarıyla yıkmış ortalığı bana göre gelmiş geçmiş en iyi kadın yarışmacıdır nagihan sema diyenler olabilir saygı duyarım ama benim için nagihandır her sene katılsa keske bu seneki oyunlarda yunana karsı takımımızda olmasını çok isterdim bu seneki kızların hepsini toplasan bir nagihan yapmıyor malesef öyle kadının durusu bile benim diyor yaw semada iyi hakkını yemiyelim ama bir nagihan değil

5
1
yanıtYanıtla
..:

Nagihan a bak makyaj yapınca nasıl değişmiş

5
0
yanıtYanıtla
Ajah:

Kaslı kadınlar çok itici erkekler için

4
1
yanıtYanıtla
Ad:

Bunlarda ayni seyleri bu yil isitip isitip yayinliyorlar

4
0
yanıtYanıtla
Sınaypır:

Acun''a tavsiye: Kaan''ı getirdin yarışmaya. Solmaz ve Nurullah''ı da al getir, reytingler tavana çakar ekmek çapsın.

4
0
yanıtYanıtla
Sınaypır:

Sima ben ironi yapıyorum, maytap geçiyorum ama sende bunu anlayacak ne kafa ne de o kafanın içinde bir beyin yok anlaşılan.

yanıt0
yanıt0
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title