Haberler

Mutlu Çalışma Ortamı Kar Ettiriyor

Sinir Dili Programlama Uzmanı (NLP) Serkan Özkan, "Şirketlerin asıl amacı karlılık ve verimliliklerini arttırmaktır.

Sinir Dili Programlama Uzmanı (NLP) Serkan Özkan, "Şirketlerin asıl amacı karlılık ve verimliliklerini arttırmaktır. Mutlu çalışanlar, kurum kültürü ve aidiyet duygusunu yakalarlar, bununla birlikte performans gelişimi olur; çünkü işlerini sahiplenirler" dedi.

Sinir Dili Programlama Uzmanı (NLP) Serkan Özkan, NLP hakkında bilgi vererek, şirket başarıları üzerine bazı bilgiler aktardı. "NLP, sinir dili programlamasıdır" diyen Özkan, NLP'nin alt yapısında 'Neden yapamadım?' yerine 'Nasıl yapabilirim?' sorularını sormak gibi pozitif düşünce sistemi olduğunu söyledi. Mutlu çalışmanın önemine dikkat çeken Özkan, "Şirket başarısının temeli ise mutlu çalışanlardır. Mutlu çalışanlar, kurum kültürü ve aidiyet duygusunu yakalarlar, bununla birlikte performans gelişimi olur çünkü işlerini sahiplenirler" dedi.

Mutlu çalışılırsa, performans artıyor ve kar ediliyor

Serkan Özkan, "Mutlu çalışanlar, kurum kültürü ve aidiyet duygusunu yakalarlar, bununla birlikte performans gelişimi olur çünkü işlerini sahiplenirler. Çalıştığımız işletmeleri kendi evimiz gibi hissedersek, işletmelerimizi kara geçirebiliriz ve dolayısıyla kendi ekonomik özgürlüğümüze de sahip çıkarız. Bizler kurum koçluğu ile bunu sağlıyoruz. Pek çok işletme 'takım ruhu nasıl oluşabilir?', 'Patron ve yöneticiler liderlik becerilerini nasıl geliştirebilir?' sorularını sorar. Tecrübe kolay kazanılmaz, bir maliyeti vardır. Tecrübe kazanırken bir şeyleri kaybedersin üstelik kaybettiklerinin arasında en önemli olan zamandır; çünkü geri alamazsınız. Zaman yönetimi ile tam verimlilik ve karlılık yani 'tam zamanlı üretim' dediğimiz sistem daha doğru uygulanır. Tam zamanlı üretim için çalışanımıza emir kipi ile konuşmaktan ziyade, onların kalbine doğru mesajı verebilirsek; çalışanlarımızın da dünyaya bakış açılarını değiştirmiş oluruz. Burada dikkat etmemiz gereken bir diğer konu ise personelin misyonu ve vizyonu ile kurumun misyonu ve vizyonunun ne kadar paralel olduğudur; çünkü personelin dünyaya bakış açısı ile kurumun bakış açısı ne kadar aynı yönde ilerlerse şirketimizde o kadar başarılı olur" ifadelerine yer verdi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Serkan Özkan Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle! Zorunlu karşılık faiz oranı ne kadar oldu? Merkez Bankası'ndan yeni karar 26 Nisan Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 26 Nisan burç yorumları nedir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title