Haberler

Mutlu Akü Selçuk Üniversitesi Mark Dickel'i Transfer Etti

Beko Basketbol Ligi'nde Mücadele Eden Mutlu Akü Selçuk Üniversitesi, 2 Sezon Önce Fenerbahçe'de Forma Giyen Mark Dickel'i Transfer Etti.

Beko Basketbol Ligi'nde mücadele eden Mutlu Akü Selçuk Üniversitesi, 2 sezon önce Fenerbahçe'de forma giyen Mark Dickel'i transfer etti.

Konuyla ilgili açıklama yapan Mutlu Akü Selçuk Üniversitesi Basketbol Şube Sorumlusu Yrd. Doç. Dr. Mehmet Kamanlı, 2 sezon önce Fenerbahçe'de forma giyen Mark Dickel'i kadrolarına dahil ettiklerini belirterek, "Amerika'dan gelen yeni oyuncu Dickel, Selçuk Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildi ve sözleşme imzaladık. Federasyona transferini bildirdik. Dickel, 1.87 boyunda. 19.2 sayı ortalamasıyla takıma yeni başarılar getireceğine inanıyoruz" dedi.

Öte yandan, Mutlu Akü Selçuk Üniversitesi, hafta sonu Oyak Renault ile yapacağı maç öncesi Kulüp Başkan Yardımcısı Halit Büyükbayraktar'ın davetlisi olarak moral yemeğinde bir araya gelecek. 19 Mayıs Spor Salonu'nda yapılacak maç öncesi buluşacak takıma moral vermek amacıyla böyle bir organizasyon düzenlediklerini belirten Yrd. Doç. Dr. Kamanlı, zorlu maçların artık geride kaldığını ifade ederek, "Bundan sonra oynayacağımız maçlara bakıyoruz. Amacımız her maçtan galibiyetle ayrılmak. Bu konuda Konyalı

basketbol severlerin desteğini bekliyoruz" şeklinde konuştu.

Hafta sonu yapılacak maçın ücretsiz olduğunu ve maç için servis kaldıracaklarını belirten Kamanlı, basketbol severleri maça beklediklerini söyledi.

(BÇ-FM-MFS-ÖZ-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title