Haberler

Mustafakemalpaşa'nın kurtuluşunun 98. yılı kutlandı

Güncelleme:

Mustafakemalpaşa'nın kurtuluşunun 98. yılı kutlandı Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesinin düşman işgalinden kurtuluşunun 98. yıl dönümü düzenlenen törenle kutlandı.

Mustafakemalpaşa'nın kurtuluşunun 98. yılı kutlandı

BURSA - Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesinin düşman işgalinden kurtuluşunun 98. yıl dönümü düzenlenen törenle kutlandı.

Heykel meydanında düzenlenen programda saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından Atatürk anıtına çelenkler sunuldu. Şehitlikte devam eden törende dualar okunarak şehitler anıldı. Törene Kaymakam Ahmet Altıntaş, Garnizon Komutanı Personel Yüzbaşı Mehmet Böberci, Belediye Başkanı Mehmet Kanar, Cumhuriyet Başsavcısı Nurettin Güner, Jandarma Komutanı Üsteğmen Emre Kavak, Emniyet Müdürü Ramiz Erçetin, MYO Müdürü Prof. Dr. Mehmet Öz, belediye meclis üyeleri, daire amirleri, siyasi parti ve sivil toplum teşkilatlarının temsilcileri ile birlikte gaziler ve şehit yakınları katıldı.

Başkan Mehmet Kanar, "14 Eylül, tam 98 yıl önce işgal altındaki Anadolu'da başlayan büyük bağımsızlık mücadelesinin bayrak bayrak dalgalandığı tarihi günlerden birisi. 14 Eylül günü ilçemize acılar yaşatan düşmanlar bir daha asla geri dönmemek üzere def edildiler. Kahraman şehitlerimizin eseri olan bu ülke bir daha asla esir olmayacak. 98 yıl önce savaş meydanında kazanılan büyük zaferleri bugün ekonomide ve ticarette, bilimde, eğitimde, sağlıkta perçinlemek için çok çalışmalı ve kenetlenmeliyiz. Şehitlerimizin kanlarıyla bize bıraktığı bu vatanı hep birlikte geleceğe taşıyacağız" dedi.

Öte yandan şehitler için Şeyhmüftü Camiinde mevlid-i şerif okutuldu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mustafakemalpaşa Mehmet Kanar Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Metin Akpınar'ın kızı kim? Duygu Nebioğlu kimdir, kaç yaşında? Duygu Nebioğlu'nun ablası ve annesi kim? Uraz Kaygılaroğlu olayı nedir? Kaygılaroğlu neden linç edildi? Açıklama yaptı mı? RÖNESANS GAYRİMENKUL HALKA ARZ: Rönesans Gayrimenkul katılım endeksine uygun mu, kaç lot verir? Hastane randevusu alıp gitmeyenlerin cezası ne olacak? Fahrettin Koca açıklama yaptı mı? ABD Başkanı Biden'dan skandal açıklama! | Biden ne söyledi? Biden amcasının yendiğini mi söyledi? Zeynep Bastık hasta mı? Zeynep Bastık'ın sağlık durumu nasıl? Zeynep Bastık neden ameliyat oluyor? Azra Akın'ın çocuğu mu oldu? Azra Akın'ın çocuğunun cinsiyeti ne? Azra Akın'ın kaç çocuğu var? Terör örgütü sözde sorumlusu Fehmi Oral Meşe yakalandı mı? Fehmi Oral Meşe kimdir? İstanbul'da bugün hava nasıl olacak? AKOM uyardı! İstanbul'da sağanak yağış mı bekleniyor? Kabine'de değişim olacak mı? Ömer Çelik sorulara ne cevap verdi? Fenerbahçe - Olympiakos maçı şifresiz mi? Fenerbahçe - Olympiakos maçı hangi kanalda, ücretsiz mi, bedava mı olacak? Meliha Akyol kimdir? AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol kaç yaşında, nereli? Kahramanmaraş'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! Kahramanmaraş'ta kaç şiddetinde ve büyüklüğünde deprem oldu? SANDIK GÖREVLİSİ ÜCRETLERİ YATTI MI? 31 Mart Yerel Seçim görevli ücretleri ne zaman hesaplara yatırılacak? HALKA ARZ TAKVİMİ | Bu hafta hangi şirketler halka arz oluyor? Hangi şirket halka arz oluyor, kaç lot veriyor?
title