Haberler

Mustafa Ceceli'den Mafya Gibi Tehdit: Sıkıntın mı Var Koçum?

Güncelleme:

Hacı lakaplı şarkıcı Mustafa Ceceli ile fotoğraf paylaşan İrem Derici'ye bir takipçisi "Bu adam senin yanına yakışmıyor." deyince Ceceli "Sıkıntın mı var koçum?" dedi.

9 yıllık eşini bırakıp Selin İmer ile evlendikten sonra hayranlarının gözünden düşen Mustafa Ceceli'ye tepkiler hala devam ediyor. İrem Derici, Ceceli ile Instagram'dan fotoğraf paylaşınca takipçileri tepki gösterdi.

"ÇENENİ KAPATMAYI ÖĞRETİRİZ"

Mustafa Ceceli, İrem Derici'ye yapılan bu yorumu görünce çıldırdı. Ceceli, "Sıkıntın mı var koçum?" diyerek mafyavari sözler söyledi. Hacı lakaplı şarkıcı daha sonra da "Bilmediğin konularda çeneni kapamayı öğretmediler mi sana? Öğretiriz" diyerek tehditlerine devam etti.

İşte o yorumlar:

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Mustafa Ceceli Magazin Haberler

500

Yorumlar (20)

sihirbaz:

Sana da deli kanlı olup eşinden başkasına bakmamasını öğretmedilermi, Adamlıktan bahsedecek son direksin.

94
1
yanıtYanıtla
Realist:

Sıkıntı mı var koçum ha. Bak bu kelimeyi en korkak insan bile söyler. Ki Ceceliden bahsediyoruz burada. Korkaklık, utanmazlık hepsi bunda toplanmış. Ha bu arada şunu sormayı unuttum hacı, yeni karıdan da hevesini aldın mı???

35
2
yanıtYanıtla
fenerelli:

Adam atar yapıyor herkese. . . Ramazan ayı gelince düzelir belki. . . hemen kılık değiştirir yine dinden fetva verir herkese :)

30
3
yanıtYanıtla
Kardelen:

Sırf gündemde kalmak için ne yapacaklarını şaşırdılar

13
1
yanıtYanıtla
Balarısı:

En iyi eş çocuğunun annesidir.

12
0
yanıtYanıtla
içi dışına yansımış:

böyle şeylere pek inanmam ama gerçekten yüzünde nur kalmamış adamın.

9
0
yanıtYanıtla
TOKAT''LI:

SOSYETE AGZI ILE KONUSMA CECELI UZERLER SENI :)

6
2
yanıtYanıtla
artis:

tam artis he

4
2
yanıtYanıtla
Nurcan:

AMAN ALLAHIM UMMADIK TAŞ BAŞ YARAR DİYE BOŞA DEMEMİŞ ATALARIMIZ.BULUNDUĞU CAMİADA BU REZİLLİĞİ YAPACAK EN SON ADAM BİLİRDİM.DIŞ GÖRÜNÜŞ ALDATTI

5
1
yanıtYanıtla
mustafa ceceli:

bi boş bidon daha lütfen survivor a katıl ülke birazcık olsun rahat etsin. mafyavari konuşmalar yapacak yaptığı konuşmaları uygulayacak kapasite bu cecelist te yok sosyal medya da atıp tutmaya çalışıyo işte he hee tamam sen kralsın diceksiniz :)

6
0
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title