Haberler

Müslüm Filminin Yapımcısı Mustafa Uslu'dan, Burak Özçivit'in Ödül Almasına Şaşırtan Açıklama

Güncelleme:

Yıldız Teknik Üniversitesi 17. Yılın Yıldızları Ödülleri, sahiplerini buldu. Ünlü Yapımcı Mustafa Uslu, Müslüm Filmi ile ödül aldı. Uslu, "Yılın en iyi sinema oyuncusu dediklerinde aklıma Timuçin Esen geldi. Ama ödülü Burak Özçivit aldı" dedi.

Yıldız Teknik Üniversitesi 17. Yılın Yıldızları Ödülleri törenine Müslüm Filmi'nin yapımcısı Mustafa Uslu'nun açıklaması damga vurdu. Uslu, En iyi sinem oyuncusu ödülünü Burak Özçivit'in almasına ilginç bir açıklama getirdi.

"YILIN SİNEMA OYUNCUSU DEDİKLERİNDE AKLIMA TİMUÇİN GELDİ, ÖDÜLÜ BURAK ALDI"

Mustafa Uslu, " Ağzımdan daha Müslüm çıkar çıkmaz, burada bir alkış fırtınası kopmuştu. O beni çok umutlandırmıştı ve iyi bir şey olacağına inanmıştım. Siz alkışladığınız gün filme dair bir şey yoktu. Çok sıkıntılar yaşadık, o günlerde yanımda Timuçin Esen vardı. Yılın en iyi sinema oyuncusu dediklerinde aklıma Timuçin Esen geldi. Ama ödülü Burak Özçivit aldı. Bildiğim kadarıyla Burak Özçivit'in, 2018 yılında sinema filmi de yok. " dedi.

Müslüm Filminin Yapımcısı Mustafa Uslu, Burak Özçivit'in Ödül Almasına Sert Çıktı

YENİ FİLMİN MÜJDESİNİ VERDİ

Uslu, yeni film müjdesi vererek, "Bu sene yeni bir film yapmak istiyorum. Uluslararası bir film olacak. Bu ödülü yine almak istiyorum. Bizim içimizden seçilmiş çok özel bir insanı Allah'ın izniyle dünyaya tanıtacağım. 1980 yıllarında ülkemizin sağ sol diye ayrıldığı yıllarda, mutsuz olduğumuz günlerde, 1 metre 58 santimetre bir adam geldi. Naim Süleymanoğlu. O bize kendi kendimize yeteceğini gösterdi. Son yüzyılın en güçlü adamı, kendi ağırlığının üç katını kaldıran adam." şeklinde konuştu.

Müslüm Filminin Yapımcısı Mustafa Uslu, Burak Özçivit'in Ödül Almasına Sert Çıktı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Yıldız Teknik Üniversitesi Burak Özçivit Mustafa Uslu Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (29)

ss:

rezalet gerçekten Timüçin Esen haketmişti.

25
2
yanıtYanıtla
İsmail Karaköy:

Timuçin Esen rolunun adamıdır taktir ediyoruz hak yerini bulacaktır

21
0
yanıtYanıtla
KARTAL:

HAK EDENE DEĞİL MAGAZİN FİGÜRÜ OLANA VERİLDİ. . . . . . . .

15
1
yanıtYanıtla
Dobra:

Timuçin Esen ödül almasa da bizim gönlümüzde ödül almıştır.

12
0
yanıtYanıtla
Filiz Kirazci:

Bu nasıl bir hata Burak Özcivit kimin aklıma gelir anlamadım Timuçin Esen gibi bir fev oyuncu dururken.Bu hayatta olmaz diye birşey yokmuş.Bu secimi yapanlarin gözü kör galiba.

10
1
yanıtYanıtla
LEYLA:

Mustafa Uslu nun konuşması son derece saygısızca ve Burak özçivit''i küçük düşürücü bir konuşma olmuş ama aslında kendi cahilliğini ortaya çıkarmış. Can Feda filmini bilmiyor mu yada yok mu sayıyor?Öğrencilerin yaptığı tercihe nasıl müdahale edebilir demek ki kalplerdeki oyuncu Burak Özçivit miş . herşey gişe demek değildir.

1
9
yanıtYanıtla
maskeli süvari:

yenı nesıl ogrencılerını goruyoruz mesela kım mılyoner olmakta ılk soruda elenıyorlar boyle ogrencılerın verecegı odulden, basarıdan ne beklerısın. .

yanıt0
yanıt0
wq:

Timuçin Esen Oscar hak edecek şekilde oynamış gerçek sinema seyircisinin bunu anlaması zor değil, boşver sen kalan geyik muhabbetini Burak Özçivit bırak iyi oyuncuyu, bu ''oyuncu mu acaba??'' ödülünü bile alabilecek kabiliyette değil

8
2
yanıtYanıtla
Filiz Kirazci:

Inanılmaz bir hata resmen kör bu adamlar.

6
1
yanıtYanıtla
ŞAHİN:

mustafa uslu ödülü almasaydı protesto etseydi güzel olurdu. . oylamayı kim neye göre yapılıyor. . SORGULAMAK LAZIM. . . .

6
0
yanıtYanıtla
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title