Haberler

Müsiad'ın Bölgesel İş Geliştirme Toplantıları

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Kütahya Temsilciliği tarafından bu yıl 4'üncüsü düzenlenen "Bölgesel İş Geliştirme Toplantısı" yapıldı.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Kütahya Temsilciliği tarafından bu yıl 4'üncüsü düzenlenen "Bölgesel İş Geliştirme Toplantısı" yapıldı.

Dumlupınar Üniversitesi Evliya Çelebi Yerleşkesi'ndeki Bedesten'de düzenlenen etkinlikte, Kütahya ve çevre illerden 141 firma, ürün ve hizmetlerini açtıkları stantlarda tanıttı.

Etkinliğe katılan iş adamları, deneyimlerini katılımcılara aktardı.

Toplantının onur konuğu Gürmen Group Yönetim Kurulu Başkanı Remzi Gür, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen yıl şubat ayında açılan Kütahya'daki MÜSİAD temsilciliğinin hem kentteki hem de bölgedeki üyeleri bir araya getirmesinin çok önemli olduğunu söyledi.

Bölgesel İş Geliştirme Toplantılarının önemine değinen Gür, şöyle konuştu:

"Burada arkadaşlarla neler yapılabilir? İhracatta, ithalatta ve iç piyasalar ne durumda, onların bildiklerini öğreneceğiz. Bizim bildiğimiz bir şeyler varsa da onlara söyleyeceğiz. Böylece bölgenin birbirine ve ülkeye faydasını pekiştirmiş olacağız. İnşallah burayı canlı gördüm. Bunu ilerleyen zamanlarda bölgesel bir fuar olarak düşünebilir miyiz, yapabilir miyiz? Onu da tartışırız ve değerlendiririz. Bölgeye, Kütahya'ya ve komşu illere, hepsine hayırlı olsun. İnşallah daha iyilerini ilerleyen yıllarda yapacağız. Buna Türkiye'de diğer insanlarımız da dahil olsun."

MÜSİAD Kütahya Temsilcisi Yılmaz Kırdar ise toplantıda ziyaretçi olarak 250 dolayında konuğu ağırladıklarını söyledi.

Böyle kalabalık bir toplantının Kütahya'da yapılmasından gurur duyduğunu dile getiren Kırdar, "Bize bu imkanları tanıdıkları için genel merkez ve sekreteryasına çok teşekkür ediyorum. Yeni kurulduğumuz için bu görevden dolayı çabamız da büyük oldu. Bundan sonra buna benzer aktiviteleri daha geniş kapsamlı yapmayı düşünüyoruz. Buraya gelen bütün herkese teşekkür ediyorum" ifadesini kullandı.

Etkinlik, katılımcıların ikili iş görüşmeleriyle son buldu.

Kaynak: AA / Yerel

Evliya Çelebi Remzi Gür Kütahya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title