Haberler

Murat Boz'un abisi, uçakta kalp spazmı geçiren annesinin sağlık durumu hakkında bilgi verdi

Güncelleme:

Ünlü şarkıcı Murat Boz'un annesi Nedret Boz, oğullarıyla Amsterdam'dan dönerken uçakta kalp spazmı geçirdi. Apar topar hastaneye kaldırılan annesinin sağlık durumu hakkında konuşan Ali Boz ise annesinin sağlık durumunun iyi olduğunu söyledi.

O Ses Türkiye'de jüri üyeliği yapmanın yanı sıra konserlerine devam eden şarkıcı Murat Boz, önceki gün Amsterdam'da konser verdi. Konsere annesi Nedret Boz ve abisi Ali Boz ile giden şarkıcı, İstanbul'a dönerken annesinin uçaktan fenalaşmasıyla panik dolu anlar yaşadı.

ANNESİ UÇAKTA FENALAŞTI

Amsterdam'dan Türkiye'ye dönerken uçakta kalp spazmı geçiren anne Nedret Boz, uçağın piste inmesiyle hastaneye kaldırıldı. Annesini apar topar hastaneye kaldıran Boz kardeşlerden Ali Boz, Kanal D ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programına telefonla bağlanarak şunları anlattı:

Murat Boz'un annesi uçakta kalp spazmı geçirdi

"Amsterdam dönüşü uçakta rahatsızlandı. Havada olduğumuz için yapacak bir şey yoktu ama baya bir tedirgin olduk. Şu an çok iyi tetkikler yapıldı. Birde gribal enfeksiyon oldu. Bayanların daha çok yaşadığı sistis var biliyorsunuz onlar da birleşince sıkıntı oldu. 3,5 saatlik yolun yorgunluğu ile birleşince böyle bir sıkıntı yaşadık. Şu an çok şükür hiçbir şeyi yok. Ben annemin bizimle gelmesini çok istemiştim onun içinde bir tedirginlik oldu. Ne zaman güzel bir fotoğraf paylaşsam anneme bir sıkıntı oluyor. Nazara inanmaya başladım. O gece tetkikler yapıldı sonra taburcu oldu."

Murat Boz'un annesi uçakta kalp spazmı geçirdi

Murat Boz'un annesi uçakta kalp spazmı geçirdi

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Amsterdam Murat Boz Ali Boz Haberler

500

Yorumlar (7)

.........:

şimdi bu habermi

6
3
yanıtYanıtla
..XXX:

YOK TAZE BİTTİ)))

yanıt1
yanıt0
Ya:

COK UMRUMDA!!!

3
5
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

E ne olmus yani benim Annemde kalp krizi gecirdi!

5
2
yanıtYanıtla
Celyos:

Geçmiş olsun kardes

4
1
yanıtYanıtla
J:

COKTA TINI

2
2
yanıtYanıtla
aycan:

allah tüm anneleri korusun geçmiş olsun

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title