Haberler

Mümin Gençoğlu Sağanak Yağmur Altında Kabri Başında Anıldı

GÖÇ'ün kurucu başkanı ve Bursaspor Kulübü eski başkanlarından Mümin Gençoğlu, vefatının 26'ıncı yılında sağanak yağmur altında kabri başında anıldı.

BAL-GÖÇ'ün kurucu başkanı ve Bursaspor Kulübü eski başkanlarından Mümin Gençoğlu, vefatının 26'ıncı yılında sağanak yağmur altında kabri başında anıldı.

Geçirdiği trafik kazası sonucu 1993 yılında hayatını kaybeden Mümin Gençoğlu, kabri başında dualarla anıldı. Sağanak yağmura rağmen sevenleri kabristana akın etti. Emir Sultan Mezarlığı'nda düzenlenen anma törenine oğulları Turhan ve Orhan Gençoğlu, kızları Ayşe Sözüçetin ile Nurcan Gülerer, BAL-GÖÇ Başkanı Veli Öztürk, CHP Bursa Milletvekili Yüksel Özkan, İYİ Parti Bursa Milletvekili İsmail Tatlıoğlu, eski Bursa Valisi Zekai Gümüşdiş, ailesi ve sevenleri katıldı.

Gençoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Turhan Gençoğlu, "Bulgaristan'dan sırtında ceketiyle ülkemize gelerek hayata sıfırdan başlayan, görev almış olduğu (BTSO) Bursa Ticaret ve Sanayi Odası'na meclis başkanlığına kadar ulaşan, Bursaspor'umuz çeyrek finale kaldığı zaman Bursaspor başkanlığı yapan, Bursa ve Türkiye ekonomisine çok büyük katkıları bulunan, okullar yaptıran, Bulgaristan'daki zulüm sırasında yapılan zülümleri dünyaya duyurabilmek ve soydaşlarımızın sıkıntılarını giderebilmek için BAL-GÖÇ'ü kuran ve onların sesini duyurabilmek için milletvekilliği yapan, -takdir-i ilahi- Ankara yolunda aramızdan ayrılan, Bursa'mızın Mümin Aga'sını 26 sene sonra burada yine dostlarıyla birlikte andık. Bütün sevenlerine, ailemiz adına minnet ve şükranlarımı sunuyorum" dedi.

Kardeşi Orhan Gençoğlu ise, "26 sene sonra yine sizleri burada görmek, bizler için çok büyük gurur kaynağı. Demek ki rahmetli babamız ne kadar çok seviliyor ki bu hava şartlarına rağmen burada sevenleri bir araya geldi" diye konuştu.

Zekai Gümüşdiş ise, "Görev yaptığım dönemde kendisinden bir okul talebim olmuştu. O bir okul değil iki okul birden yaptırmıştı. BAL-GÖÇ'ü kurdu, bizlerin sesini bütün dünyaya duyurdu. Bugün kendisini hasret ve üzüntüyle anıyor, kendisine Allah'tan rahmet diliyoruz" diye konuştu.

Yapılan duaların ardından katılanlara yemek ikram edildi. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mümin Gençoğlu Bursaspor Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title