Haberler

Muhtarların İlk Durağı 'Muhtar Masası'

Altındağ Belediyesi, mahalle muhtarlarının nabzını 9 yıl önce kurduğu "Muhtar Masası" ile tutuyor.

Altındağ Belediyesi, mahalle muhtarlarının nabzını 9 yıl önce kurduğu "Muhtar Masası" ile tutuyor. Şeffaf ve adaletli çalışmalarıyla dikkat çeken Altındağ Belediyesi, mahallelerin sorunlarını, muhtarlardan gelen talep ve şikayetleri "Muhtar Masası" aracılığı ile çözüme kavuşturuyor.

MUHTARLARIN İSTEKLERİ İLGİLİ BİRİMLERE ANINDA İLETİLİYOR

Altındağ Belediye Sarayı'nda bulunan Muhtar Masası, mahalle sorunlarının giderilmesinde önemli bir rol oynuyor. Muhtar Masası, muhtarlardan gelen talep ve şikayetleri ilgili birimlere aktarıyor, sonuçla ilgili muhtara bilgi veriyor.

Muhtar Masası ayrıca, Altındağ Belediyesi'nin tüm faaliyetlerini de muhtarlarla paylaşıyor. Açılış, tören, ziyaret ve gezi gibi çok sayıda kültürel ve sosyal etkinliği mahalle muhtarlarına ileten Muhtar Masası personelleri, organizasyon davetiyelerinin muhtarlara ulaşmasında da önemli bir rol oynuyor.

HEM TAZİYE HEM GEÇMİŞ OLSUN HEM DE TEBRİK ZİYARETLERİ YAPILIYOR

Altındağ'daki mahalle muhtarları, problemlerin ortadan kalkması için, soluğu belediyedeki Muhtar Masası'nda alıyorlar. Muhtarların memnuniyetini 'Mahallenin memnuniyeti' olarak değerlendiren Muhtar Masası personelleri, muhtar ziyaretleri de gerçekleştiriyor. Sağlık sorunuyla karşılaşan muhtarlara 'geçmiş olsun' ziyaretinde bulunan Muhtar Masası, taziye ziyaretlerini de gözardı etmiyor. Muhtar Masası'nın mahalle muhtarlarıyla kurduğu sağlıklı iletişim, çalışmalara da yansıyor.

MUHTARLAR 'MASALARINDAN' ÇOK MEMNUN

"Muhtar Masası"na gelen Doğantepe Mahalle Muhtarı Ayhan Erdoğan, Altındağ Belediyesi tarafından, mahallelere gösterilen ilginin önemine değindi. Erdoğan, mahalle sorunlarının ilgili birimlere aktarılmasında, Muhtar Masası'nın önemli rol oynadığının altını çizdi.

Karapürçek Mahalle Muhtarı Hüseyin Yalçınkaya ise "Muhtar Masası" personellerinin zaman zaman kendisini ziyaret ettiğini belirterek, güler yüzlü ve ilgili personel sayesinde, Altındağ Belediyesi'nin gerçekleştirdiği tüm kültürel ve sosyal faaliyetlerden haberdar olduklarını söyledi. Bu ziyaretlerle daha sağlıklı iletişim kurulduğunu sözlerine ekleyen Yalçınkaya, "Altındağ Belediyesi manevi değerleri her zaman ön planda tutuyor. Herhangi bir sıkıntımızın olup olmadığıyla, Muhtar Masası aracılığıyla yakından ilgileniyor. Muhtarlarla birlikte mahallelere ve mahalleliye de değer veriyor" ifadesini kullandı. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Altındağ Belediyesi Hüseyin Yalçınkaya Ayhan Erdoğan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title